A jövő év legjobb animációs filmjére októberig kell várni

2014. december 12. - 12:08 | Kultúra

A kis herceg című animációs film előzeteséből kiderül, csak kerettörténetében azonos Saint-Exupéry klasszikusával, a történetet egy modern sztoriba ágyazták gyönyörűen - írja a Hír24.

A most érkezett trailer ugyan francia nyelvű, de nyelvismeret híján is tökéletesen érthető: adva van egy szemmel láthatóan pedáns, állandóan szobájában körmölő, sokat tanuló kislány, aki egyáltalán nem nyitott a külső világ dolgaira. Egy napon azonban a furcsa szomszéd öregúr papírrepülőt dob hősünk szobájába, ettől pedig egész élete megváltozik. Barátra lel a furcsa bácsi személyében, ráadásul megismeri A kis herceg történetét is és meglátja a világ szépségeit.

Mark Osborne, a Kung Fu Panda rendezője angol szinkronhangként elnyerte Rachel McAdams-et, James Francót és Marion Cotillard-t is. A különböző animációs stílusban készült film előzetese után vélhetően nincs az a szőrös szívű egyén, aki ne várná majd az október 7-i premierdátumot, vagy ne akarná újra meghallgatni a trailer alatt hallható Keane-nótát Lily Allen előadásában.


Hír24