Stallone megerősítette: Rambo visszatér

2015. január 3. - 08:54 | Kultúra

Az akcióhősök királya nem bír magával és az újévet máris azzal kezdte, hogy megnevezte a következő három projektjét, amelyek egyike az utolsó Rambo-film lesz.

Stallone megerősítette: Rambo visszatér

Sylvester Stallone vagy nem volt szilveszterezni, vagy pusztán csak unta magát az újév első napján, de mindenesetre váratlanul a twitteren tette közzé a nagy hírt, miszerint valóban elkészül a (volt) szuperkatona szériájának utolsó darabja: a Rambo: Last Blood. De ez még nem minden, hiszen Sly nem csupán karrierje két legnagyobb figurájának egyikét fogja újra életre kelteni az idén, de a másikat is: ismét eljátsza majd Rocky Balboát a Creed című filmben, ami a bajnok néhai ellenfelének, Apollo Creednek az unokájáról fog szólni.

A Rambo: Last Blood és a Creed is egyaránt ebben az évben forognak majd, és 2016-ban tervezik bemutatni őket. Míg a legyőzhetetlen hős végső csatájáról egyelőre nem sokat tudni, addig a Creed kapcsán az már kiderült, hogy a sztori Adonisra, a Rocky IV-ben meghalt Apollo (Carl Weathers) unokájára és az ő bokszkarrierjére fókuszál majd. A Michael B. Jordan főszereplésével készülő sportfilmben Rocky ugyan csupán mellékszerepet tölt majd be, de ha minden igaz, ő lesz a főhős trénere, ebből kifolyólag sokat láthatjuk majd.

Stallone twitteres posztja szerint a harmadik produkciója 2015-ben a Scarpa című alkotás lesz, amiben egy maffiacsalád erőemberét fogja alakítani. A történet állítólag megtörtént eseményeken alapul majd, miután Gregory “A Kaszás” Scarpa, a keresztapa, aki Sly karakterének főnöke lesz a filmben, létező személy volt.

Hír24