Tévésorozat készülhet A feláldozhatókból

2015. március 7. - 13:15 | Kultúra

Sylvester Stallone jóvoltából a veterán akcióhősök legközelebb már egy spin-off sorozat formájában is kommandózhatnak - írja a Hír24.

Tévésorozat készülhet A feláldozhatókból

Három váltakozó színvonalú filmet és megannyi kritikát követően úgy áll a helyzet, hogy addig is, amíg el nem készül a már betervezett A feláldozhatók 4, a hősök átnyergelhetnek a tévéképernyőkre, hogy az otthonainkban osszák az áldást. A hírek szerint a spin-off ugyanarra a koncepcióra épülne, mint amire a filmek, csakhogy ezúttal legendás tévésorozatok színészeit válogatnák össze és belőlük gyúrnának egy olyasforma második szupercsapatot, mint amilyen a Stallone vezette mozis veteránoké a nagyjátékfilmekben.

Habár az ötleten kívül egyelőre hivatalosan semmit nem erősítettek meg a készítők, de azt azért elhintették, hogy potenciálisan olyan színészekben gondolkodnak a tévés alakulat összeállítását illetően, mint Tom Selleck (Magnum), David Hasselhoff (Knight Rider), B.A. Baracus (A szupercsapat), Kiefer Sutherland (24), Scott Bakula (Quantum Leap - Az időutazó) Lucy Lawless (Xena: A harcos hercegnő), illetve Chuck Norris (Walker, a texasi kopó), aki már A feláldozhatók 2-ben is feltűnt. Akárhogy is lesz, nem semmi egy névsort írtak fel maguknak, az egyszer biztos.

A jelenleg már az előkészületi fázisban lévő produkciót maga Stallone producerálja, A feláldozhatók-filmek létrehozásában közreműködő Avi Lernerrel közösen. A széria létrehozásában segítségükre lesz még az a Shane Brennan, akinek elsősorban az N.C.I.S. és az NCIS: Los Angeles sorozatokat köszönheti a világ.

Hír24