Nem használt kaszkadőrt Tom Cruise

2015. április 23. - 07:59 | Kultúra

Valóban Tom Cruise és nem egy kaszkadőr látható a Mission: Impossible - Titkos nemzet című mozi egyik nyaktörő mutatványában - árulta el a színész a Las Vegasban zajló CinemaCon rendezvényen, a filmforgalmazók és mozitulajdonosok éves nagyszabású összejövetelén.

Nem használt kaszkadőrt Tom Cruise

A rendezvény meglepetésvendégeként a filmsztár elmondta, hogy az ominózus jelenet forgatásakor nyolcszor emelkedett a magasba egy Airbus A400M katonai szállító repülőgép oldalán lógva.

Cruise, akit biztonsági hevederrel rögzítettek az 1500 méter magasra felszálló géphez, elmondta, hogy rettegett a mutatvány közben, mivel a kifutópályáról felszálló por, a repülőgép-üzemanyag, de még a madarak miatt is aggódnia kellett.

"Azt akarom, hogy a mozilátogatók ne tudjanak nyugodtan ülni a székeikben" - jegyezte meg a filmsztár, aki a Paramount Pictures szekciójában két új részletet mutatott meg az amerikai mozitulajdonosoknak a Mission: Impossible 5. epizódjából, mely az Egyesült Államokban július 31-én, Magyarországon augusztus 6-án debütál.

A csütörtökig tartó CinemaConon Arnold Schwarzenegger is színpadra lépett, hogy beharangozzon egy 12 perces ízelítőt az új Terminátor-filmből. A Terminator Genisys július 1-jén érkezik az észak-amerikai és egy napra rá a magyarországi mozikba.

A Paramount szekcióját gazdagította továbbá a Daddy's Home című vígjáték előzetese: a moziban Will Ferrell egy mostohaapát játszik, akinek felfordul az élete, amikor gyermekeinek biológiai apja (Mark Wahlberg) feltűnik a színen.

(MTI)

Címkék: Tom Cruise