Johnny Depp váratlanul lelécelt A Karib-tenger kalózai forgatásáról?

2015. május 21. - 11:29 | Kultúra

Johnny Depp váratlanul otthagyta A Karib-tenger kalózai ötödik részének Ausztráliában zajló forgatását az ausztrál média szerint.

Johnny Depp váratlanul lelécelt A Karib-tenger kalózai forgatásáról?

A színész szerda este felszállt az Egyesült Államokba induló első magángépre, amit el tudott érni - közölték a Gold Coast Bulletin lappal a nagy sikerű kalandfilmsorozat forrásai. A sorozat Dead Men Tell No Tales című epizódjának szóvivője szerint a hír "teljesen hamis", a forgatás a tervek szerint folytatódik, Depp Ausztráliában marad.

"Tegnap este forgattunk, mint mindig, Depp dolgozott, mint mindig, tehát a híresztelés nem igaz" - tudatta a szóvivő.

A Gold Coast Bulletinnek azonban a forgatáson dolgozók mást mondtak. Az 51 éves sztárnak a filmbéli kalózkapitány híres Fekete Gyöngy nevű hajója fedélzetén kellett volna forgatnia a mozi kulcsjelenetei egyikét tegnap este, ám Depp eltűnt, mielőtt elkezdhették volna a munkát.

"Felesége, Amber Heard után repült" - állította a produkció egyik munkatársa. A színész apja, David, felesége, Heard és annak két kutyája, Boo és Pistol pénteken tértek vissza Amerikába.

Depp a két yorkshire terriert - az állatok behozatalára vonatkozó szigorú helyi törvényeket figyelmen kívül hagyva - Ausztráliába érkezésekor nem jelentette be, így azok nem kerültek a szokásoknak megfelelően legalább 10 napra karanténba. Elaltatás fenyegette őket, szombatig kaptak haladékot, hogy hazaszállítsák őket.

Eredetileg Depp is a kutyákkal tartott volna, ám a film producerei közbeléptek, így megváltoztatta a tervét. A színész pénteken majdnem két órára eltűnt a forgatásról, nem sokkal azelőtt, hogy a két kutya és kísérőik elhagyták volna Gold Coast repülőterét. Senki sem tudta, hol volt, ám később visszatért a munkához - közölték a lap forrásai.

Amerikai portálok szerdán arról írtak, hogy a kalandfilm producerei udvariasan megkérték Deppet, minél hamarabb küldje haza feleségét, elegük volt ugyanis a házaspár folyamatos veszekedéséből.

A Gold Coast Bulletinnek nyilatkozó források szerint a producerek szerda este megpróbálták a sztárt lebeszélni a távozásról. "A Disney szeretné házon belül tartani az ügyet, de erre már nincs esélye" - vélte egyikük.

Depp miatt egyszer már hetekre le kellett állítani a forgatást, akkor balesetben szerzett kézsérülésének kezelése miatt repült vissza Amerikába.

MTI/para