Heuréka, Mokka, avagy van gond szarásig…

Barak László | 2007. július 24. - 16:10 | Vélemény
Helló emberek! Tegnap jöttem meg Horvátországból. Tizenkét nap tévé nélkül, Ilja Sztrogoffal, Pelevinnel meg Bret Easton Ellis... Jól belőttem magamat (nálatok), mi? He-he.

Ma reggel aztán tévé, megint. Mokka is. S lám, kit látnak szemeim? Hát a Damon Hill jegyében született Nyálassy Palik Lacika meg a két lábon járó nemzeti médiabacilus, Franka Tibor, aki jelenleg polgármester egy Hungaroring menti faluban. (Hagyjuk most a falu nevét, ne áztassuk a népét...) Ezt kapjátok ki.

 

Franka: A Hungaroring egy szocialista vívmány volt, most meg kapitalista. Zaj van, mint az állat, koptassssák a komenyisták(!) a községi utat, vaze. Mer´ sok a német, angol, francia, olasz, osztrák, erdélyi felvidéki komenyista turista. (Meg a magyar kurva – kottonostul, de erről mostan nem esett szó.)

 

Demostráció is volt, Franka meg ottan szónokolt. Látensen pénzt tarhálva a Paliktól, mer az állam, az állam, a komenyista kormány miatt fölkopik az állam, meg az utam... Ugyanez felvezető szövegben is elhangzik. A szőke Liba (szóval a műsorvezetőnő) ajakairul...

 

Nyálassy Palik, láthatóan lazán a tökét vakargatná a könyöke helyett, (infantilisabb mint egyébként) aszondja, lóvé az nincsen, merthogy ő, mármint Nyálassy Palik nem fog az államtól tarhálni. Mert nem áll neki, meg a Gyurcsánynak se jól – gondolhatni... Aztán vége, fuss el véle, megegyeznek, hogy majd megegyeznek!!!

 

Mindez több mint tíz percben zajlott. Vagyis nyúlt, mint a vastag nyál. Heuréka, Mokka!

Barak László

Címkék: Hungaroring, TV