Mi lesz itten megfizetve, ha meglesz az izé...?

Barak László | 2007. augusztus 11. - 19:25 | Vélemény
Minő öröm, hogy Magyaroszágon az ősi magyar eszterlánc, meg a kapitalista áruházláncok mellett, „riadólánc” is lesz most már rövidesen. Teljességgel természetes, hogy ennek a világraszóló, akár a kör négyszögesítésével is felérő vívmánynak az ideája valamelyik Fidesz-alkimista agyában fogant meg.

Eztán tehát a guargumival, dioxinnal, arzénnal, rézgáliccal, bolondgombával, meg mi tudom én, még milyen mérgekkel megkísérelt balos merénylés az EMBEREK ellen, eleve csúfos kudarcra van ítélve. Hiszen veszély esetén megcsörgettetik a RIADÓLÁNC, és úgy elhúznak a búsba a rohadt kurva komenyista méregkeverők, mintha soha elő se jöttek volna…

"Türelmünk elfogyott, a magyar vásárlók türelme elfogyott, nem értjük, hogy kinek áll érdekében az, hogy a fogyasztókat magukra hagyják a dioxinnal szennyezett ételekkel!" – mondá a rábízott házi feladattól igencsak fölajzott ún. ügyeletes szóvivőgyakornok. (Echte konzervatív magyar nevén: kisbíróinas.)

Hölgyeim és uraim, egy-két dolgot mi sem nagyon értünk, de maradjunk csak a következőnél: Hol a faszban van a dioxinnal szennyezett guargumi? Amivel ugyan már egy hete szívatjátok, rémísztgetitek, sőt egyenesen basztatjátok egymás, meg fél Európát – jobbról is balról is –, ám se égen, se földön nincsen kimutatva?

Mi lesz itten megfizetve, ha meglesz ez az izé, vagyis ez a RIADÓLÁNC? 

Barak László

Címkék: guargumi