Usztics a Magyar Gárda FŐVEZÍRE!!! Taps!

Barak László | 2007. augusztus 25. - 18:55 | Vélemény

Persze, mi is lehetne egy középszerű, a komunista rezsimben még igencsak intenzíven foglalkoztatott színészből, ha úgy tetszik, vigécből, mint jobboldali fővezír. Aki anno legalább oly átszellemültséggel ezredeselvtársazott és hajtotta a mocskoskapitalistabérenc határsértőket a Kisváros című pártállami kirakatban, mint ahogyan most rizsál a végveszélyben leledző magyar nemzetnek megmentésirül… Hiszen a szerep az szerep, nemde?

Aztán meg itt van a ZÁSZLÓANYA, ez a Wittner mama a Fideszből, aki vélhetően csak azért nem az EZRED LÁNYA elnevezésű funkciót kapta, mert a Jobbikban talán még nem harapózott el urambocsá! a gerontofília. Kíváncsian várom most már, erre hogyan köt majd csomót a mama gárdaügyben ez idáig igencsak sumák pártja…?

És Für Lajos bácsi, az avató instancia, Antal kormányának kiszolgált hadügyminisztere? Ugyan már, szóra sem érdemes. Esetleg annyit, ha jómagam idős koromra ennyire elhülyülnék, mint őkelme, akasztassak csak be majd nyugodtan egy félreeső kaszniba -- miután kitömettek.

Egy szó, mint száz, ezúttal kénytelen-kelletlen egyet kell értenem Tamás Gazsival, aki spontán magyarellenesnek, emberellenesnek, nemzetellenesnek és hülyének nézte ezt az egész amatőr színjátszócsoportot…

Címkék: Magyar Gárda