Picit pösze

Bodnár Gyula | 2007. október 18. - 08:27 | Vélemény
Nem akarok a Casablanca Humphrey Bogartjának, Ingrid Bergmanjának, sem a Van, aki forrrón szereti Marilyn Monroe-jának, a Ben-Hur Charlton Hestonjának vagy A nagy balhé Paul Newmanjének korába visszatérni, sztárként elég nekem a maiak közül például Russel Crowe, Angelina Jolie, Antonio Banderas, Nicole Kidman, Denzel Washingon. Sőt Madonna, Sting, Cindy Crawford is.
Tudom, mit csináltak, mit adtak hazájuknak és az emberiségnek, mivel járultak hozzá az egyetemes emberi kultúra értékeinek gyarapításához. Igen ám, csak ha az imént nevezettek sztárok, hogyan lehet az mondjuk Dundika és Bódi Sylvi?

Ők a meztelen testükön, de legyünk gentlemanek, a szépségükön, formás idomaikon kívül mit tettek le az az asztalra vagy ágyra, akármire? Igaz Bódi Sylvi korcsolyázott is. Csak azért emelem ki e két hölgyet, mert mostanában minden este szerepeltek a Fókusz, illetve az Aktív című infantilis bulvárműsorban, valamint a minap indult Favorit című, nem kevésbé bugyuta sztármagazinban. Valamitől igen megnövekedett az ázsiójuk a többi hasonló ilyen-olyan magyar szépségkirányők, virsliajkú, szilikonfelfújt playmate- és playboy-lányok, pornócsillagok sorában.

De hogy sztárok lennének ők, és mind? Persze, tudom, hogyne tudnám, mitől, miként váltak azzá, egy viszonylag zártkörű üzleti világ aranytojást tojó díszpintyeivé, kiüresítve az egykoron – ha nem is mifelénk, de mindenképpen -- rangot jelentő sztár fogalmát. Azonban ebbe ne menjünk bele. Férfiként inkább bevallom, a meztelen bombázók látványa még meg is állítana esti csatornaváltásaim közben, ha nem azzal a hangosan semmitmondó szövegkörítéssel tálalnák fe őket. De még ezt is elviselném. Csak ne szólalnának meg! A lányok. Annyi közhely, istenem, ráadásul távol a szép magyar beszédtől. Éppen Bódi Sylviről mondta Majka a minap, aki természetesen szintén sztár, soha nem csókolóztak, de kedveli Sylvikét, igaz, picit pösze. Sebaj, műsorvezetőnek jó lesz, kedvesz nészőink.

Címkék: bulvár, sztár