Sperma - minta

Ficánkoló spermáinak örvendezett Benkő Dániel az Aktívban, aztán a Magellánban is, a tudományos felfedező műsornak nevezett akármiben.

A lantművész azért ment el hímivarsejt-vizsgálatra, mert gyereket szeretne, tizennyolc esztendő múltán újra, és hát, ugye, hatvanegy évesen, ráadásul időtlen idők óta tartó dorbézolás után ki tudja, eléggé mozgékonyak-e még a farkos kis jószágok. Érdemes-e egyáltalán belevágni?

Benkő Dániel mentségére legyen mondva, nem ő szólt a TV2-nek, gyertek kameráitokkal, spermák jelenésének esete forog fenn, a csatorna stábja szedte rá a szabad szájú művész urat a mintavételre, aki bizonyára nyomban ráharapott a lehetőségre. Különben is, egyik nyilatkozata szerint, az onanizálás világnapjának meghirdetését óhajtá, hogy finomabb átköltésben idézzem őt. Gyanítom, Kovit, a magyar pornógurut ugyancsak a TV2 beszélte rá, hogy amikor ő lesz a vendégváró a Hal a tortán főzőshow-ban, az ételek mellett chippendale fiúval lepje meg a „lányokat”, sztriptíztáncosnővel a „fiúkat”. Az utóbbi, egy Regina Ice néven futó hölgy, némi erotikával átitatott táncot lejtve, majdnem pucéran, hogyan másképp, Damu Roland sorozatszínészhez libbent, aki a formás popsira löttyintette pálinkáját és onnan nyalta le, majd később, asztalra fektetve, gyümölcsöstálként szolgált a szinte meztelen pornószínésznő, rajta banánfürtök és a többi, de úgy elhelyezve, hogy a kamera be tudjon pillantani -- oda. Be is pillantott. Hát mit mondjak?

Ha a TV2 szeretne 2010-re vezető kereskedelmi csatornává válni Magyarországon, olyanná, hogy „beszédtémát adjon, és vizuális élményt nyújtson” – amint az elhangzott az újabban pirospozsgás arcot mutató csatorna újjászületési buliján, akkor a legjobb utat választották. Az eddiginél is gusztustalanabbat. Ezek után már csak abban reménykedem, hogy a jövőben is fel-feltűnik egy pillantra Liptai Claudia és Gesztesi Károly, szólván: „Ön mesélt már ma a gyermekének? Beszélgetett, játszott már vele? Nem? Akkor gyerünk! Mert a gyerekek felnőnek.” Igen, jut eszembe, de mit látnak majd közben? A mese előtt és után?

És hát nemcsak ők.