Focizzatok a tökeitekkel, idióták!

Buchlovics Péter | 2008. november 8. - 15:56 | Vélemény

Na szóval egyszer s mindenkorra elég, elég az áprilisjáratásból, a nagypolitikai hazug és célirányos manipulálásból, elég a szlovák-magyar viszonyra rátelepedett jobbikzombikból, Nemzeti Őrseregből és egyéb hülyékből, elég a szlovák belügyminiszter, miniszterelnök-helyettes, miniszterelnök és hasonló tótumfaktumok baromságaiból, kérem, sikítok, ájjatok le, vazze!

Kedves okosabb gyerekek, nektek mondja most a tanító bácsi, tudjátok, volt egyszer egy futballháború a hatvanas években, két dél-amerikai ország közt, direkt nem mondom meg, ki közt, rövid volt és buta, de télleg, még hadsereget is bevetettek mindkét oldalon, határzár meg ilyenek. A többit olvassátok el a nemrég elhunyt kiváló lengyel írótól, Kapuscinskitől, Európa Zsebkönyvek-sorozat, nna. Ha egyáltalán tudtok olvasni. Nevetséges operett, tragikus következményekkel, ámbár van egy óriási különbség, az, hogy ott tényleg végeredmény- és sportokok miatt tört ki a vérhiszti.

De ezt azért se mondom tovább, mert benneteket se az érdekel, hogy jobb volt-e a Slovan, vagy a DAC  - ugye Jobbik és egyéb hülyék, ugye tisztelt szlovák kormány – mint ahogy még az ominózus meccs végeredményét sem tudjátok megmondani, annyira beleturbóztátok magatokat ebbe a botrányosan álságos, undorítóan gyűleletgeneráló, egyoldalúan szarházi társasjátékba. A foci nem ti vagytok, nem is ez a következményeket tekintve tudatosan gerjesztett, és sokaknak kapóra jövő borzalom. A foci nem ez. A legszomorúbb, hogy ezt tudja a szlovák miniszterelnök helyettes, Fico is, sőt még a Jobbik is, tudja ezt a bizonyítékok nélkül magabiztosan hazudozó szlovák belügyminiszter is. A foci nem a szurkolótábor zombijairól szól, se Magyarországon, se Szlovákiában, sem sehol másutt. Ha tényleg fociról beszélünk. Sőt, nehogy már egy mérkőzés szabja meg a külpolitikát, vazze. Megőrültek, uraim és hölgyeim? És most már Kassa kapcsán is verjük a bránert, már jóelőre? Azaz, majd azért nem mehetek át nyugodtan hétfőn Szalka-Letkésnél, vagy Párkánynál, vagy Komáromnál, vagy Ipolyságnál, mert Önök, cinkosok és bűnösök –egyre megy -, nem képesek abbahagyni ezt az undorító, mocsokgerjesztő, aljas társasjátékot? Akár nagypolitikailag, akár mert ez jól jön Önöknek, akármelyik oldalon?

Na elég volt. Elég a hazudozásokból, az MKP és a magyar titkosszolgálat mint gerjesztőfaktor tálalásából, elég a Jobbikból és az olyan zászlóégető nyilatkozatokból, hogy azért mentem egyenest a szlovákgyalázó budapesti tüntetésre, mert ott úgy gondoltam, hogy hírt kapok a barátomról és aggódtam, meg ilyen pitsaságok, meg nem is tudom, miért került a kezembe a szlovák zászló, meggyújtva. Elég a cinikus egymásra mutotgatásból, ugye kedves szlovák állam, elég ebből az egész rémálomból. Önök nem hogy nem szurkolók és sportemberek, igen, a magyarországi köménymag és a dilettáns szlovák rendőrség is beleértve ide az agresszív, alig várom, hogy mindenkit agyba-főbe típusú, akár ok nélkül is, de lehessen álló pöccsel végre terminátor az ember - című jelenettel, - , tehát csesszétek meg.

Utolsó reményem, hogy a társadalom nem ti vagytok Se itt, se ott. Tehát Önök sem, kedves szlovák politikusok. Ámen. A Magyar Narancs kommentárját pedig repülőről szórnám le. Igaz, minek, itt már senki sem olvas, könyvet sem ismert soha, mindenki csak politikus, meg focizik. Mer az olyan férfias és trendi. Mint a Magyarország által máig be nem tiltott Magyar Gárda bevonulása Királyhelmecre. Édes istenem,  zombik előnyben, itt is-ott is. Akkor most a normális emberek hol vannak? Na tűnjetek el a búsba, most, kedves nacionalista testvérek, de mindkét oldalról.