Vért akartok, bazmeg?!

Barak László | 2008. december 7. - 00:55 | Vélemény
Értjük mi, hogy nem a magyaroknak üzengetsz, amikor arról papolsz, hogy Szlovákiában átlagon felüliek a kisebbségi jogok, és ezek kétségbe vonása, úgymond, feleslegesen növeli a feszültséget, Róbi. Mármint tebenned és a reád felesküdött nacionalista bagázs köreiben.

Akiknek a replikád, a magyar államfő helyett voltaképpen szól.

Olyan politikai analfabéta ugyanis még te sem lehetsz, hogy ne legyél képes különbséget tenni a szárnyalás és a szarnyalás között…

Komolyan gondolod, bárki is elhiszi neked, hogy Szlovákiában átlagon felüliek a kisebbségi jogok? Amikor a földrajzi nevek anyanyelvi használatát kétségbe vonva tulajdonképpen azon vagytok, nacionális demokratákként ugye, hogy a magyar férfiember a pina helyett  „pičára“ gerjedjen? Ha már Szlovákia állampolgára – mindegy mi okból...!?

Normális vagy te, bazmeg? Aki folyamatosan leidiótázol mindenkit, legfőképpen a média embereit, mert szerinted a saját előítéleteik alapján minősítik a cselekményeiteket? Téged vajon nem előítéletek vezérelnek? Mert netán, valami magyar gennyláda által nemzett zabigyerek vagy? Vagy a baráti társaságodban volt ilyen szerencsétlen alak? Netán kikosarazott valaha valamilyen magyar nemzetiségű szűzkurva? Vagy magyar zsebtolvaj fosztott volna ki a villamoson, amikor Nagytapolcsányból fölkerültél Pozsonyba? Akarom mondani Topolčanyból Bratislavába…?

Mit gondolsz Róbi? Meddig kaszálhatod a nemzeti babért azért, hogy a szlovákiai magyarok tányérjába szarsz? Mire számítasz, mondd csak? Talán azzal kalkulálsz, hogy az eleve jámbor tapló magyar, aki Pozsonyt (Bratislavát) építi nektek, előbb-utóbb valami seggfej szlovák nemzetőrhöz bassza a fájrontlécet…? Mert, ha nem tudnád, mostanában már egyre többször fordul elő a pozsonyi (bratislavai) villamosokon, hogy leszólítja valaki a magyarul beszélő csallóközi (Žitný ostrov-i) magyart, hogy : „Naslovenskuposlovenky” ( Szlovákiában magyarul /ugassál/)!

Erre utaznátok, Róbi? Erről szólna a ti stratégiátok? Ennyi a politikai kredit, amit képesek vagytok fölmutatni, baszki?

Ha igen, akkor szerinted vajon ki az idióta? Ki a hiéna? Ki a szerencsétlen nemzetáruló balfasz? Mit akartok, bazmeg? Vért akartok? Hogy szlovák vagy magyar esetleg cigány ösztönnylények eltörjék egymás gerincét csak azért, ki hogyan beszél, makog, mondjuk, másfél promile által bátorítva…? Kik vagytok ti voltaképpen? A szlovák nemzetet Európába integráló államférfiak vagy szerencsétlen sírásók?  A „magyarizáló“ Apponyiék huszonegyedik századi szánalmas szlovák utódai? Seggfej futballhuligánok kretén partenerei?

Politikusok vagytok ti egyáltalán vagy üres fejű, semmirekellő nacionalista stricik???