A szahar megdicsőülése

Buchlovics Péter | 2008. december 12. - 19:06 | Vélemény
Végre nem politika, végre egy igazi hús-vér történet, végre egy arc a betonon. De ugyanúgy vall a szellemi állapotokról, mint a hétköznapi szükségletekről.

Persze, semmi különösebb nem történt. Csupán csak annyi, hogy kedvenc párkányi sörözőm és törzshelyem tulajdonosa behív a férfivécébe, mondván, ezt látnod kell, mert ilyen nincs, törzsfejlődés, Darwin és Linné húzhatnak a francba, ez egy új faj, vagy pedig evolúciós csődben vagyunk.

Nana, nyugi, a férfivécében minden tiszta és patyolat, minden steril és higiénikus, minden a helyén. Aztán egy röpke mozdulattal a tulaj elővesz egy bazi nagy csavarhúzót, ledobja az öblítőtartály tetejét, és a húszcentis csavarhúzóval lenge mozdulattal kikotor az öblítőtartályból egy méretes piros férfi alsónadrágot, khmmm…. Érdekes tartalommal. Pont. Tovább inkább nem részletezem.

Óh, tévedés ne essék, ez Párkány legdemokratikusabb sörözője, itt éppúgy megfordul a szockóért aláíró alkoholista, mint a fehérzoknis, makkos cipős vállalkozó, vagy az igazán komoly és sikeres vállakozók, netán a helyi kisistenek és tótumfaktumok. Az esztergomi és tágabb régióbeli törzsközönségről már nem is beszélve.

Szóval, sok mindent láttam már, Simon- Júda idején másfél méter magasan összeszart falakat is simán el tudok képzelni, a legcsekélyebb megütközés nélkül. Ettől már csak az a szebb, ha a kedves hölgyek közt akad olyan egyéniség, aki – annak ellenére, hogy intim dolgaira külön ott áll rendelkezésére a fülkében egy zárható és sterilizált tartály – tamponját azon frissiben ahogy és amiképp kihúzta magából, a szintén a fülkében felszerelt fali hamutartó kellős közepébe tömi….

Ja, hogy undorító, botrányos és ezt le sem szabadna írni? Miért, szavazni az ilyeneknek szabad? Vagy tán ilyesmi nincs is, mert fuj?

Címkék: vendéglátás