Elég volt a kutyakomédiából

Buchlovics Péter | 2009. május 22. - 12:06 | Vélemény
Duray Miklós végre előjött a farbával. Ez azt jelenti, hogy be lehet fejezni ezt az egész kutyakomédiát, mindenki szépen vállalja fel magát, vegye a kalapját és kész.

Márpedig platformok igenis létezhetnek, főképp egy olyan gyűjtőpártban, amilyen az MKP eredetileg volt.

Ja, persze, mára ez már nem gyűjtőpárt, mert a liberálisoknak egyenesen kuss a nevük, ők a nemzetáruló, viktornemszerető, gazdasági lobbik gatyamadzagján lógó, magyarságukat egy fillérét eladók, az MKDM-esek gyakorlatilag csak a katolikusokat tekintik embernek, azokból is a nemzetféltőket, az együttélésesek közül pedig szintén az ortodox, nemzetsirató vérmagyarok a mieink, tekintettel és főképp a falusi, idősebb, trianonos szavazótáborra, na meg a szocis, egykori csemadok-ünnepélyek visszasiratására. A daliás időkre. Hát így tényleg nehéz. Ilyesmiben tényleg nem lehetnek platformok. Ugyanis itt már rég nincs háromfajta értékrend. Az együttélésesek felfalták a többieket. S ebben Bugár is bűnös, kétségtelenül.


Duraynak igaza van. Mindenki húzzon a vérbe. Ellenvélemény, kritika, elképzelés másmilyen úgyse lehet, mint a Csákyé. Vagyis az övé, Durayé.


Úgyhogy nem kell hétfőre várni, Béla és a többiek. Hacsak azért nem húzzátok ezt az egész kilépősdit, mert EP-választások lesznek, ugye. De ha nem tudtok, ilyen pártban tovább dolgozni, akkor minek ez az önáltató agónia? Nektek itt már úgyis csak sértődött kis senki lesz a nevetek. S a legszomorúbb, hogy a választók zömét nem is érdekli, van-e ennek a megállapításnak alapja, vagy sem.
Ennyi volt, fel lehet állni az asztaltól. Csodák nincsenek.