A SaSok korai magömlése

Barak László | 2011. október 12. - 17:52 | Vélemény
Ne szépelegjünk, Richard Sulík and gang, úgy hagyták ott kormányukat, meg a választóikat, mint korai magömlés után a vágyai tárgyát egy szexuálisan túlspilázott kamasz.

Van ilyen, jó esetben nem kell magát senkinek emiatt tökön szúrni. Hiszen a korai magömlés általában tökéletesen gyógyítható. Mert állítólag az esetek nagy részében minden vonatkozó izé a fejben dől el. Igaz viszont, a gyógyulás elengedhetetlen feltétele, hogy legalább valami legyen abban a fejben. Ha ugyanis nincsen vagy más van benne, mint aminek lennie kell, nyilvánvaló, hogy a becsődölt individuum nem lesz hajlandó önmagában keresni a hibát, hanem frusztrációját egy az egyben rákeni szerencsétlen partnerére.

A vak is láthatja, hogy éppen ez történt a SaSokkal. Vagyis az önmagát a legtökösebb liberális politikusként” kínáló Richard Sulík párelnökkel és baráti körének tagjaival (értsd, az SaS parlamenti képviselői). Akiknek alig másfél évvel ezelőtt úgy hullott ölükbe a hatalom, mint amikor meglepetésszerűen magára ránt, mondjuk az Angelina Jolie egy eget is nőstény ivarszervnek néző kamaszt…

Ennyit látszólag a pináról.

Evidens, Richard Sulík, aki úgy szervezte annak idején pártját a világhálón, nem mellesleg a szabadság és szolidaritás lózungjával, mint valamelyik sokadrangú tévéshop kofaseregét. Nyomultak is csapatostul - általában megszorult nepperek - és annak rendje-módja szerint be is lettek sorozva a gyorstüzelő csipetpcsapatba. Hogy aztán a közép-európai primitív népléleknek, vagyis a hároméves gyerek intelligenciahányadosával terhelt szlovákiai választópolgároknak hála, egyenesen az uborkafa legtetejére (parlament) legyenek repítve. Onnan pedig egészen biztosan csak valamilyen titokzatos bolygó-együttállás következményeként a hatalomba, vagyis az eddig regnáló kormánykoalícióba. Amelyet sebtében elsődlegesen a doktriner Fico elleni fenekedés ragasztott össze. Ezzel magyarázható elsősorban, hogy a szövetkezést nem előzte meg a mindenkor szükséges előjáték, íkúteszt, de még az sem lett firtatva a nagy sietség és lelkesedés közepette, hogy a delikvensek mindannyian tudják-e, mi fán terem a kotongumi…

Kedden, amikor az euró-mentőcsomaggal együtt ki lett öntve a teknőből a Radičová-kormány, kiderült, nemhogy az óvszerről nincsen fogalmuk Sulíkéknak, de azt sem képesek fölfogni, mi a különbség az igazi pina meg gumimaca között.

Ezért mentek el” időnap előtt, ráadásul nyíltszínileg kedden a SaSok. Cserben hagyva elsősorban azokat szerencsétlen választókat, akik a parlamenti választásokon lefeküdtek nekik. Persze korántsem csak szolidaritásból, hanem szabad akaratukból, és noná, "haszonelvűen", az egészséges önzés okán. Aztán kiderült a macsós dizájn csak szerep.

Ezért lett eltaknyolva rendesen az aktus. Plusz a fatökű cserbenhagyók azt tolják ezerrel, hogy direkt csak azért lett kizárólag nekik jó, hogy majd egyszer valamikor kielégülhessen mindenki. Na, köszönöm szépen, legközelebb dugjátok meg lufitokat, fatökűek – gondolhatják most már a félbehagyottak…!