Tessék leköpni minden tolvajt!

Barak László | 2011. december 27. - 19:54 | Vélemény
Arról rizsál az Egyszerű Ember (értsd, a primitív Matovič), hogy a szlovák állampolgársági törvény megmutatta elrettentő erejét. Mivelhogy a szlovákiai magyarok miatta nem folyamodtak tömegesen magyar állampolgárságért… Ugyanakkor megérti a jogszabály ellen felmerülő kifogásokat, amelyek szerint rettegésben tart szlovák polgárokat, de, úgymond: jobb, ha érvényben marad egy ilyen törvény, mint, hogy Orbán magyar állampolgárságot osztogasson…

Nabazmeg!!!

Ha valakinek nem esne le rögtön, olyasmit nyomat ez a populista, plebejus balfék, hogy a bankrablók elleni leghatékonyabb védekezés az, ha megszüntetünk minden bankot! Avagy azért kellene kijárási tilalommal sújtani minden szüzet, nehogy megerőszakolják őket holmi vérnősző barmok. És ettől már csak egy lépés a kötelező szeméremöv, sőt minden női nemi szerv bevarrása. Nemde…?

Nem semmi!

Nos, ilyen esetekben szokás és jogos beszólni finomabb helyeken is: és a drágalátos édesanyád hogy van, te nyomorult tapló?!

Merthogy csak egy ilyen Matovič meg az ostoba sleppje, és sajnos számos hozzá hasonlóan jelenleg is a közélet színpadát bitorló primitív bohóc gondolhatja komolyan: a velük azonos értelmi szinten tenyésző magyarországi ámokfutók egyrészt vakon nacionalista, másrészt szavazatmaximálásra, azaz alattomos nyerészkedésre kihegyezett team buildingjét (nemzetegyesítés!) csak azzal lehet kivédeni, hogy kizárunk az országból mindenkit, akik bekapj(t)ák a csalit. Vagy akik esetleg bekaphatják. Mert azt hiszik, a nemzethez tartozás holmi címerrel kicsicsázott okmányok függvénye!

Pedig aki képes megkülönböztetni az ujjlenyomatot a személyi igazolványtól, szájat a seggtől, templomot a kuplerájtól, a pinákat a pániktól, nyilvánvaló számára, hogy a nemzethez tartozás nem elsősorban közjogi kategória, nem holmi marhabillog, nem áruba bocsátható giccs, bóvli, hanem önkéntes vállalás. Privát teljesítmény! Amibe belebarmolni – ráadásul haszonelvűen! – legalább akkora bűn, mint a lopás! Tessék hát leköpni minden tolvajt! Nemzetiségtől függetlenül.