Ormányzati özlemény

Kelt. 2011. dec. 31-én, Szilviszter apostol napján

Ezennel tudatjuk a nemzettel, akik sarkalllatos alkotmányadékunknak hála hol naptól közjogilag egységesítve vagyunk, hogy 2012. január 32-én jelenik meg Kormány Viktor legújabb kötete, azaz remekbe basz... szabott műve. Mivel az értelmiségiek legújabban nem megbízhatóak, a könyv nem az értelmiségieket vonzó könyvesboltokban, hanem a parlament melletti méltatlan helyen méltatlanul helyezkedő József Atillla szobrának háta megett lesz megkapható. A dinnyehéjtól természetesen jobbra, a tákolmány asztalánál.

Hogy a szervezők elkerüljék a tömegtüntetés látszatát, kordonok nem lesznek fellálítva, sem ledöntve, sem ismét felállítva, a hosszan kígyózó (homoki vipera) sorokat – mindenkinek jut könyv, de érdemes már hajnalban kijönni a négyes metróval – élőlánc tereli majd. Élőláncba jelentkezni önkénteseket vár az Erőforrás, valamint a Külügyminisztérium, utóbbinál a hatumák és (juhász)kutyáik regisztrálhatnak. Jelentkezhet minden 65 életévét szűzen betöltő, Hoff Mann Köznevelő Rizsa frizuráját és mosolyát reprodukálni tudó, kizárólag frigid, kereszténykuruc érzelmű, hálózati múlttal bizonyíthatatlanul rendelkező családanya, akinek magassága és mellbősége nem haladja meg a másfél rőföt (a karvalymetrikus rendszer ideje lejárt!). Kérjük az élőláncba regisztrálókat, saját tájegységük viseletében érkezzenek, és fertály esztendőnyi maradásra (szolgálatra) számítsanak. Katonai sátrakban elszállásolást a Honvédelmi Misztérium biztosít, igény esetén magyar igazolvány felmutatása ellenében kenyeret, vizet és fejenként 17 szempillantásnyi médiafelületet a közszolgálati tévékben főműsoridőben szintén. Utóbbit már a Médiakanász. Otthoni kiesett bérezésüket a Vidékfejlesztési Minisztérium szudáni piaci áron téríti.

Napi három kulturális műsor ingyenesen biztosítva: kivetítőn láthatók majd a Dunyha Teve Kívánságkosarának utóbbi nyolcezer adásából részletek, kizárólag a magyar nótákra és a nemzeti rockoperettekre korlátozva.

A könyveket a szerző névre szólóan dedikálja a kormányzati munka ebédszüneteiben.

A kötet természetesen díszdobozban jelenik meg Kétherényi Imre ormányzati magánkiadásában. Illusztris, gondosan megválogatott művészek illusztrálják a közkedvelt és emészthetőbb romantikus stílusban. Mivel azonban a monumentális, illetve simán csak mentális olajfestmények vásznainak kicsinyítése problematikus a részletek eltörpülése miatt, ezek kihajthatók lesznek a kötetből. Például pulival, kuvasszal és nemzeti terrorelhárítókkal. A díszdoboz egy parlament alakú, szürkemarha-bőrkötésű tulipántos ládika lesz. Ezüstveretes hardware-rel. Oldalán díszes fokostartó (a fokos külön megvásárolható a Rákóczi téren), gerincén a klasszikus füredi nyereg első kápáját formázó kitüremkedéssel, kezdő olvasók és analfabéták törvényhozási vágta közben ebbe kapaszkodhatnak.

A szöveg természetesen aranybetűs szedéssel kerül majd kinyomtatásra, papír helyett hagyományos eljárással cserzett, vékonyított kecskebőrt alkalmaz a kiadó. Nemesek kutyabőr kiadásra is igényt tarthatnak konzultációs felár ellenében, ennek összege a mindenkori jegybanki alapkamat és a magán-nyugdíjpénztárak átlagos ráfizetésének köbre emelt szorzata magyar nemzeti újpengőben.

Hogy miről szól majd a kötet? Nem mindegy? Első, rövidebbik fele az elmúlt nyóc év parlamenti felszólalásait tartalmazza, vagyis abban a vérzivataros időszakban elhangzott felszólalásokat, amikor Kormány Viktor némasági fogad almával tüntetett az akkor még el nem múlt, de bölcs előrelátással megjósolhatóan mára elmúlt nyóc év politikája ellen. A kötet második, egyébként sokkal díszesebbik, jobbik, szebbik és bátrabbik fele a piszoárforradalmat követő, gazdasági-politikai függetlenségi szabadságharc egyes stációihoz kapcsolódó nemzeti levelezését tartalmazza azon ellenségekkel, amelyek már szövetségesként sem értették meg a konzultáció lény egét, s ezért újkori ellenségévé lettek a magyar hazának és az ország házának és személyesen Övkészítő Peturnak is, aki ezt igazán nem érdemelte. Meg.

A levelek nemzetbiztossági megfontolásokkból titkosírással kerülnek közlésre.

Az ormány nevében Kormány Viktor, a győző

(helyes sírási korrekt túra végeztetett: Saulus Shcmirgel által a windóz segít seggével)

Kedvcsináló részlet az előszóból:

„Szerencse a szerencsétlenségben - tekintettel arra, hogy megfelelő körülmények között nőhettem fel -, néhány disznóólat már volt módom személyesen is, saját kezemmel kitakarítani, ezért biztosak lehetnek abban, hogy ahogy itt a jelek mutatják, ezzel a disznóóllal és ezzel a hodállyal is el fogunk majd bánni, és a pályázati kézikönyv is jó példája annak, hogy jó úton járunk. Igen, a gyerekkori disznóól takarítás biztatást jelent arra, hogy az ember el tudja végezni a munkát, amikor önöktől veszi át a kormányrudat.”

És az utószóból:

„Egy félreértés végleges eloszlatásának reményében fordulok ... képviselőtársamhoz; próbáltam ezt korábban is elmondani, de láthatóan nem jártam sikerrel. Tehát a dolog az úgy áll, hogy én nem vagyok abban a helyzetben, hogy megmondhassam önnek, miről beszéljen - ez helyes. De szeretném jelezni, hogy ez fordítva is így áll. Ez nem egy étterem, ahol ön rendszeresen feladja a rendeléseit, én meg teljesítem, és arról beszélek, amit ön egyébként talpalávaló muzsikának gondol; ez egy lehetetlen dolog.”