Szlovákiai magyar fidesznyikek kontra szlovák nacionalista barmok

Barak László | 2012. január 23. - 15:58 | Vélemény

Slotáék bebörtönöznék Orbán híveit – derült ki a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) sajtóértekezletnek álcázott soros etetésén.

Még szép. Mi egyebet is kínálhatnának az előrehozott parlamenti választások kampányában egy mélynemzeti etetésre szakosodott gyorsbüfé szakácsai?

Talán ők is a Szlovákiában pillanatnyilag divatos banánt aprítsák a fasírtba Orbán szlovákiai magyar hívei helyett? De akkor mitől is híznának a magyarfaló echte szlovák barmok?

Merő képmutatás azonban az SNS alelnökének vonatkozó siráma, miszerint bazira szomorú, hogy autóbuszok indultak Dunaszerdahelyről a fidesznyikek szombati, Orbánt imádó díszszemléjére. (Fáklyásmenetébe.) És nemcsak azért, mert, ha nem indultak volna azok a fránya autóbuszok, nem lett volna miből összerakni a nacionalista barmoknak felkínált menüt hétfőn Pozsonyban. Hanem ezért, mert, ha belegondol ez a Danko (az SNS alelnöke), rá kellett volna jönnie, hogy a szlovákiai magyar fidesznyikek tulajdonképpen ugyanazért zarándokoltak el Budapestre, amiért a szlovák nacionalista barmok nyakló nélkül fenekednek évek óta: Megvédeni magukat Európától! Hát nem inkább a szövetségest kellene keresniük a szlovák nacionalista barmoknak Orbánban? Meg a méltóságos, felszentelt seggéből feszt kilógó szlovákiai magyarokban?

De hát a barmok már csak ilyenek. Hol látnák ők csordában csörtetve fától az erdőt…

Mérget lehet rá venni egyébként, Orbánék is bebörtönöznék Slota híveit. Minimum…! Csak azok a gonosz önző, minden lében két kanál izék, az únijó meg a pökhendi csendőrt játszó nátó ne lennének. A hétszentségit neki...!

Mert a köcsög kizsákmányolók a kurvanagy arcukkal, egy olyan magánügybe is beleugatnának, hogy odabaszarinthat-e itt-ott a férfiember az asszonynak vagy sem! Csak, mert náluk van a lé!