Bekaphatjátok!

Barak László | 2012. március 18. - 21:20 | Vélemény

Kezdjük vidáman. Van rá okunk. Kövér László az Országgyűlés elnöke ugyanis a Duna TV-ben, a szlovákiai választásokon elszenvedett MKP-kudarcot kommentálva – a Magyar Koalíció Pártja megint a parlamenten kívül rekedt - egyáltalán nem küldött bennünket, szlovákiai magyarokat a pincébe. Hogy keressünk ott egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Pedig belefért volna ilyesmi is egy olyan ember piszkos gyászmunkájába, akit Hofi Géza annak idején egyáltalán nem véletlenül azzal a poénnal minősített, hogy az ő, mármint Kövér szájából ömlött a Tiszába a cián.

Szóval, aligha vitatható, Kövér alapból képes a faragatlan barmot adni. Akárcsak koszos csehók semmirekellő törzsvendégei, akik konstans programja abból áll, hogy nyitástól záróráig vedelnek és húgyoznak. Közben meg az őket jellemző stílusban keresztbe-kulcsba véleményezik a való világot.

De lám, ennek ellenére tényleg nem küldte a Híd párt politikusait és szavazóit akasztófára Kövér. „CSAK” nemzetárulóknak nevezte őket. Miután a teljhatalomban dagonyázó fidesznyikek által futtatott MKP-val szemben a Híd képes volt megugorni a parlamenti bejutási küszöböt.

Mielőtt azonban örömtüzeket gyújtanánk Kövér vonatkozó eleganciája okán, tessék belegondolni, hogy mit jelent nemzetárulónak bélyegezni valakit. Tulajdonképpen kurvaanyázást jelent, kérem szépen, hölgyeim és uraim... Kurvaanyázásért viszont a koszos csehókban általában pofán rugdalják az elkövetőt. Ha nem késelik meg. Tekintet nélkül arra, hogy egy tetves csöves, avagy felkent házelnök a delikvens.

Magyarország Országgyűlésének elnöke ezért nem érezheti magát a legkevésbé sem sértve, ha e helyütt sértettekként a forradalmi költő után szabadon imigyen illetjük őt: Nemzetárulózd a kurvanyádat!

Mert ugye, azért egészen másként hat, ha mondjuk, vizelettartási problémáik miatt térdig csupa húgy öreg nénék holmi etye-petye-lepetye közben nemzetárulóznak, mintha azt egy ország közjogi méltósága teszi. Az viszont teljesen mindegy, hogy hirtelen fölindulásból vagy előre megfontolt szándékkal követi el a tettet a közjogi méltóság. Ez esetben valószínűleg azért, mert egy lúzer testvérpártra teljesen fölöslegesen lett eltapsolva egy halom közpénz. Ráadásul a lúzer testvérpárt, egyszersmind a Fidesz vetélytársa, vagyis a ZELLENSÉG annak dacára lett sikeres, hogy minden epét rákentek a magyar közszolgálati médiumokban szolgáló, ugyancsak közpénzből hizlalt stupid lakájok (is).

Ha csak egy icipicit is normális, azaz civilizált körülmények között folyna Magyarország jelenlegi kormányzatának országlása, akkor itt a végén az lenne a csattanó, hogy Kövér László márpedig MONNYON LE. Mivel azonban ilyesmiről sajnos egyelőre még csak nem is álmodhatunk, az amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten szellemében legfeljebb annyit tehetünk, hogy közöljük a házelnökkel és húgyagyú követőivel - most már korántsem annyira vidáman -, hogy bekaphatják a vérvörös kékerest…