Verjünk rendezőt!

Buchlovics Péter | 2013. szeptember 2. - 21:11 | Vélemény

Most, hogy Alaptörvényestül, Wass Albertestül és Tormay Cécilestül, Ószövetségestül, továbbá Esterházyék mint Aczél ügynökei által kiteljesedett a NER kulturális éthosza - nem mellékesen központilag bevezetett hit- és erkölcstannal, ezennel javaslom bevezetni az alábbiakat:

- Az összes, állami pénzből is támogatott színházban ketrecek felállítását javaslom, amelyekbe a színdarabok rendezőit csukják. A fogva tartás hatósági ideje a főpróbától a premiert követő másnap, utána 24 órán belül népítélet dönt a rendező életben maradásáról. A népítéletet a közönség azon része hajtja végre, kiknek nem tetszett az általa rendezett darab, sőt, ott se voltak az előadáson, speciális előnyben részesülnek azok, akik nemcsak, hogy nem látták a darabot, nem is olvasták, az eredetit sem, sőt nem is voltak ott, de írni-olvasni sem tudnak.

- Azok a színházak illetve konkrét produkciók, akik és amelyek nem használtak fel állami pénzt az előadásra, de ennek ellenére egyáltalán merészelnek dolgozni,azon produkciók összes munkatársai statáriális eljárással azonnal kivégzendők. A kivégzést bárki végrehajthatja, bárhol, de csakis Balog Zoltán és Fekete György, ill. Halász János előzetes engedélyével.

- Az összes író és költő azonnal köteles a Nemzeti Erőforrások Minisztériumában regisztráltatni magát, számítógépével, laptopjával, telefonjával, valamint legközelebbi hozzátartozói vércsoportjával együtt, elkészült vagy épp folyamatban lévő művét köteles azonnal részletekben és egészben is a minisztériumnak beküldeni elektronikusan és nyomtatásban is, mert kiadásáról a Semjén Zsolt- Hoffmann Rózsa- Vona Gábor- Kerényi Imre – összetételű bizottság dönt majd, a Nagyméltóságú Miniszterelnök Úr felhatalmazásával.

- Azok az írók – költők, akik ezt a kötelességüket elmulasztják, azonnal 500 ezer, azaz ötszázezer forint pénzbírságot fizetnek, könyveiket, számítógépüket azonnal elkobozzák, beleértve a könyvtárukat is, továbbá 50 azaz ötven évig Magyarországon nem publikálhatnak, álnéven se. Amennyiben ezt a pontot megszegik, az összes megyei jogú város főterén azonnal kivégzendők, mégpedig úgy, hogy nagy nyilvánosság előtt kötelesek megenni saját műveiket. Akinek eddig csak egy könyve jelent meg, az addig eszi, amíg az utolsó példányt el nem fogyasztotta.

- Az összes többi, kártékony, judeobolsevik, cionista, ballib- és liberálbuzi avagy komonista förmedvényt ezennel hatóságilag betiltjuk, összeszedésükről és hivatalosan végrehajtott, hatóságilag kijelölt, nyilvános elégetésükről Bakondi György, Téltábornok dönt. A könyvbeszedő osztagok parancsnokává ezennel Pataky Attila zenész-Szíriusz-kutatót nevezzük ki.

Kelt mint fenn, Pesten, az Úr 2013. Évében, a Magyar Királyi Minisztelnök Úr születésének 50. Évében.