Keresztény fesztivál

Buchlovics Péter | 2014. május 15. - 10:08 | Vélemény

Biztos attól jó egy színházi fesztivál, mert felavatnak egy fakeresztet, és akkor azt mondják, hogy az akkor onnantól hagyomány.

Hát ezért nem lehet Kerényit überelni, valljuk be. Minthogy egyszer azt mondják, hogy idegenrendészeti eljárás, és kit érdekel onnantól, hogy ki döglött bele, már bocsánat. Merthogy a valóság az, ami én vagyok, a többi smafu. Gábriel arkangyal is csak díszlet, rossz értelemben, rossz helyen volt és lesz, csoda, hogy nem viszik el a kommandósok. De hát nem vihetik el, mert a Legfőbb Népnemzetvezető-kartárs őt az ártatlan áldozatokkal azonosította, azokkal tehát, akiket a korabeli, korántsem makulátlan állam még a megszállóknál is nagyobb szorgalommal és szervezéssel küldött a biztos halálba. De erről azt mondja, hogy igaz, ugyan, de ennek semmi köze hozzánk, most. De úgymond keresztény fesztiválra tomboljon a nép, hajrá, és Wass Albertet is szavalni kell? Meg kija jómagyar? Mikor lesz magyar törvény erről az egyetlen, megtestesült és valóságos Isten szája íze szerint?

Ahh, Mikola Istvánt már mozgósították... Megint. Szóval akkor mi, nemzetiségi magyarok hogyan álljunk sorba, kettes oszlopban? Elég lesz ennyi, vagy lesz egy bizottság is, hogy MKP-ra vagy Hídra szavaztál-e? S aki egyikre sem, annak Kamenyec-Podolszk? Vagy mi lesz???

Tehát Gábriel arkangyal jó időben és jó helyen van. Most még megússza. Mert azt mondta az idegenvezető úr, hogy rossz történelmet olvasunk. Bezzeg a VIA NOVA és a Kerekasztal és csatolt részei nem. Ezt ugyan nem mondja a Vezénylő Tábornok, de khmmm.. csinálja.

Ehhh… Gratulálok – Ákoska- vijanova, mikor lesz legalább öt számjegyű a fizetésed? Tekintettel arra, hogy Roy is révbe ért? És smafu istvánnak?

Költői kérdés volt – de ezt nektek, TANÁROKNAK magyarázzam????

Hogy milyen lehet a betyárkörte íze, nna, az még érdekelne. …

UPDATE:

Mondjuk több, mint pikáns, hogy miközben Orbán hazug történészei és történelmi bér-átírói Kamenyec-Podolszk esetében is lódítanak, Orbán éppenséggel az ukrajnai magyaroknak adna területi autonómiát, meg kettős állampolgárságot.Lásd. Agyfasz.