Alajos bácsi, maga szerint érdekel egyáltalán valakit, hogy kivasaltatná-e a heréit esetleg...?

Barak László | 2014. július 18. - 17:18 | Vélemény

Jé, tényleg gyatra a szlovákiai pártok uniós- és külpolitikája?! Beleértve az MKP-t  is?! Amelyé ráadásul provinciális meg gagyi?!  Már hogyne lenne provinciális meg gagyi, ha az MKP gagyi, suttyó „politikusokat” küldött az Európa Parlamentbe.

Olyanokat például, mint az Mészáros Alajos – tévedés ne essék, Alajos nem azonos Dr. Mészáros Lajos alkotmánybíróval!!! -, akinek szájából elhangzott Krasznahorkaváralján a vonatkozó kritika. Mármint, hogy az MKP uniós politikája provinciális és gagyi. És aki akkora tapló – még mindig Mészáros Alajosról van szó! –, hogy ötéves brüsszeli munka, izé, tartózkodás, zabhegyezés alatt sem volt képes megtanulni, hogy attól még senkiből nem lesz uniós politikus, de még szimpla úriember sem, ha a bablevest is késsel-villával eszi… Közben meg két böffentés között tele pofával arról rizsál a Gombaszögi Nyári Tábor ifjú lakóinak (szlovákiai magyar közéleti utánpótlás-válogatott?), miután bekacsint, hogy ő mindig szabad gondolkodású volt a szexben, hogy „maradjanak heteroszexuálisak, ha lehet“...!

Nem semmi!

És kérem alássan, egyetlen valamire való kölyök nem akad a hallgatóságában, aki ezek után megkérdezné tőle: tessék mondani Alajos bácsi, maga szerint érdekel egyáltalán valakit, hogy miként, kivel tetszik hágni 30 éve házasságban élő férfiúként...? Vagy, hogy kivasaltatná-e a heréit esetleg...? Maga mondja a bagolynak, hogy nagyfejű? Illetve a pártjának, hogy gagyi meg provinciális...? Amikor maga egy szlovákiai kisebbség, konkrétan a szlovákiai (felvidéki) magyarok képviselőjeként, ráadásul sorstársai között, közvetve bár, de a meleg kisebbség szexuális életén rugózik? Menjen maga a bús… Józsi bácsiba/hoz (Berényi MKP-elnök)! Nála tessen panaszkodni a saját meg az ő gyatra, provinciális, gagyi uniós és külügyi színvonalára... Merthogy neki például múlhatatlan érdemei vannak abban, hogy magának fingja nincsen az uniós- meg külpolitikáról... Mert bár ő (Berényi) akasztott ember ugyan még nem volt, de a szlovák kormány külügyi államtitkári posztján már feszített egy ideig… Más lapra tartozik - vagy nem! - , hogy talán ugyanolyan fölöslegesen, mint maga az Európai Parlamentben, Alajos bácsi…