Cselédek és masamódok

Buchlovics Péter | 2014. október 4. - 15:31 | Vélemény

El tud képzelni bármilyen szlovákiai kisebbség maga felett egy olyan, közveszélyes bohócot, akinek Fico jóvoltából teljhatalma van, kulturális ügyekben pedig életről és halálról dönt, sőt megmondja, hogy amit ő nem tart kultúrának, az nem is kultúra?

Sőt, belemászik mindenki ágyába, vécéjébe, ott elugatja, hogy ki a buzi és ki nem az, és ha buzi, akkor mit is csináljon azonnal, (netán hogyan kéne szeretkeznie, milyen pozitúrákban és kik előtt engedett, kik előtt meg nem, továbbá, ha már, akkor őt miért nem veszik be az aktusba,elvégre kormánybiztos, miniszteri rangban! Sőt, nők ne játszhassanak férfiszerepeket mindenféle kozmopolita Shakespeare-darabokban, ha pedig mégis, akkor abban egy cent állami pénz se legyen, mert fő a kedély, meg a népszaporulat, igen, (meg a pitypang,), tehát már csak az következhetne ezután hogy farok-, és hüvelyméret, csípő- és derékméret-szabványt vezessen be, normaként szabva meg az aktus hivatalosan előírt koreográfiáját, a két test érintkezésének gyakoriságát a folyamat közben, a lélegzetvétel ritmusát, sőt a csúcspont meghatározását is….

Tehát, hogy miként szabad, sőt ildomos, sőt elegáns, sőt KELL, hogy valaki színdarabot nézzen, könyvet olvasson, egyáltalán olvasson, nézzen, lásson és halljon, horribile dictu, értelmezzen. Sőt, hogy miként kell illedelmes, heteroszexuális, rendszerhű férfiként meghágni mindenkori partnerünket. Hát úgy, hogy közben a Magyar Krónikát olvassuk. Mert másképp nem lesz meg a népszaporulat, amely mindenkor megelőzi a piszok tudjukkik által a szegény népre és nemzetre oktrojált egyéni szabadságjogokat….

Kerényi Imrének igaza van, mert a Nagy Francia Forradalmat is a kunbélák és a szamuely tiborok csinálták… Már az is csak piszkos, komcsi trükk volt. Igaz, ő akkor épp Dantont részesítette volna orális örömökben, netán Robespierre-nek, Marat-nak, Saint-Justnek lett volna cselédje, a végén pedig Napóleon nyitott slicce előtt hódolt volna mélyen.

Csak annyit teszek hozzá: a Hamvas Béla által a Karneválban rögzített kötelező közösülési igazolványhoz őt csatolják kultúrbetétként, egyáltalán nem intim módon, Magyar Krónika formájában. „Mert azt a feleségeink is olvassák“.

Pedig, Hamvas, ugye, jobboldali kedvenc... Szerintem meg legyintene a mai kocsmán és a pofájukba röhögne.

El tudnak képzelni Szlovákiában egy olyan teljhatalmú kulturális atyaúristent, aki Kerényi Imréhez hasonlóan kijelenti, hogy ő a miniszterelnök cselédje, mindenhez ért, mától kezdve pedig ő mondja meg, mi a kultúra, a gondolat, a szépség, az ihlet, a szabadság, sőt, ő mondja meg, hogy ki és mi a buzi, hogy mit kezdjenek magukkal a homoszexuálisok, azon kívül, hogy azonnal dögöljenek meg? Rádásul még egy Fekete Györgyöt meg Rákay Philipet is kap mellé bónuszként?

Rossz hírem van, szerintem a szlovákiai magyarok nagy része igen, sőt, szemükben Kerényi a kultúrlovag, az elnyomott hős, aki végre igazságot tesz, egyensúlyt teremt, ja és vesszen Trianon.

Lényeg a jó kedély, a népszaporulat. A Kerényi-féle jobboldal kulturálisan és mentálisan pedig annyira hajlandó kiegyezni, amennyire a kormánybiztos úr gerinces és tisztességes és nem buta. És amennyire „a baloldal kirekesztő ereje sokkal erőteljesebb, mint a jobboldalé”.

Ő sem kirekesztő, ő megegyezni akar.

A férgek szájszerve és emésztőrendszere sok esetben azonos. Produktumuk is.

Cseléd és masamód egy személyben. Dobd meg őt százmilliókkal és ő a végeredmény. Apropó, cselédek, Kerényinek eszerint újra kéne olvasnia az Édes Annát… Hát még ha Genet: A cselédekjét is elolvassa…:D Jean Genet-tel el tudna képzelni néhány intim percet a kormánybiztos úr?:D

Sőt, Kosztolányi sem volt az a durva baloldali marxista. Ugye, Kerényi elvtárs?

Az pedig egyenesen tökéletes, hogy ön több ezer diákkal ajándékok révén kerül kapcsolatba. Naaa, keresztény és nemzeti rendszerben ilyet nem illik, ha pedig, akkor csak négy fal között, de akkor is büntetendő. Csak mondom.

Az emberi faj fennmaradása, az a lényeg.

Ha erre Ön az egyetlen reménység, akkor mindennek vége.