NÉPSZAVAZÁS: Februárban kiderül, hány erőszakos és hülye ember van Szlovákiában

Semmi kétségem nincs affelől, hogy a Szlovákiában a politikusnak látszó közéleti trollok többsége magamutogató (szatír) vágyai kiélésére és politikai haszonszerzésre használja föl azt a februárban esedékes népszavazást, amely a meleg kisebbség emberi jogainak korlátozására irányul.

Ugyanez vonatkozik a Családért Szövetség (Aliancia za rodinu) elnevezésű egyletre is, amelynek aktivistái a meleg kisebbség elleni szégyenletes referendumot kezdeményezték. Nem beszélve a kérdéseket helyben hagyó alkotmánybírókról...

Ezek az emberek tehát sem elvileg, sem pedig gyakorlatilag nem különböznek az olyan ferde hajlamú individuumoktól, akikkel előfordul, hogy játszóterek környékén mutogatják a farkukat. Meg azoktól az egyébként heteroszexuális raboktól sem, akik a kóterben erőszakkal seggbe dugják a náluknál gyengébb, tehát kiszolgáltatottabb rabtársaikat.

Normális embernek tehát leginkább azért kell majd ignorálnia (magasról és vastagon) a homofób referendumot, mert Isten ments asszisztálni holmi politikusnak látszó közéleti trollok és csicskáik karrierjének egyengetéséhez. Ha ugyanis netán sikerrel járnának, legközelebb arról kényszeríthetik majd kötelező érvénnyel döntéshelyzetbe a népet, hogy bűncselekménynek minősüljön-e, ha némely „klasszikus“ házastársak (férfiak és nők) nem a szaporodás okán, hanem „csak“ örömszerzési célból fekszenek le egymással. Ennyit röviden és velősen a referendum első két kérdéséről.

De a harmadik kérdés is megérne ám egy modern misét. Ugyanis míg az első két kérdés „csak“ arról szól, hogy kiötlőik homoszexuálisnak született embertársaik diszkriminációjának és a velük szembeni utálkozás társadalmi intézményesítésének beteges hívei, addig a harmadik az evidens hülyeség bizonyítéka. Aki ezt nem hiszi, gondoljon bele, hogy akár így is feltehették volna:

Egyetért azzal, hogy az iskolák ne kötelezhessék a diákokat a matematika (történelem, földrajz, biológia, magyar nyelv és irodalom, testnevelés, osztályfőnöki stb.) órák látogatására, amennyiben azok szülei nem értenek egyet a tananyag tartalmával?

Na, ugye! Persze, akiknél minden rendben van az emeleten, le se basszák, hogy bizony akadhatnak isten állatkertjében kurvára sötét szülők is. Akik pld. nem értenek egyet azzal, hogy a Föld gömbölyű! És meggyőződésük, hogy sajtból van a Hold! Meg gólya hozza a kisbabát... Amíg viszont az ilyeneknek nem jut eszükbe privát ostobaságaik törvényerőre emelése, békén vannak hagyva. És ez így helyes!