Orbán nyíltan a magyar szélsőjobb élén

Ardamica Zorán | 2015. január 13. - 09:50 | Vélemény

„A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont.”

„...nem akarunk tőlünk különböző kulturális tulajdonságokkal és háttérrel rendelkező jelentős kisebbséget látni magunk között, Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani.” – mondta Orbán Viktor az M1 tudósítójának.

Mire elhittem, hogy tényleg ezt olvasom, a magyar internet magyar toll(billentyűzet)forgatói, valamint a politikusok egy része már szétcintálta az ominózus kijelentéseket, amelyekkel a magyar miniszterelnök minimum két tényt támaszt alá:

1. Még annál is kevésbé képes általában elfogadható európai erkölcsi értékrendek alapján (tehát nem várom el, hogy egy konkrét, nekem tetsző értékrendet válasszon, csak maradjon a pozíciójához rendelhető keretek között) értelmezni a világ kőkorszakot követő eseményeit, amennyire azt legpesszimistább pillanatainkban reméltem.

2. Nem a Jobbik irányítja és ideologizálja a magyar szélsőjobb politikát, hanem Orbán Viktor irányítja és ideologizálja a magyar szélsőjobb politikát, beleértve a Jobbikot. (E tanulságot az is alátámasztja, hogy az utóbbi hónapokban, években a Jobbik nem tudott olyan gyűlöletötlettel előállni – halálbüntetés, idegengyűlölet, homofóbia, USA-ellenesség, keleti politikai és gazdasági módszerek preferálása, az oktatásügy és kultúra totális anyagi és tartalmi kisajátításának elve, vallási szelekció stb. – amelyet vagy korábban, vagy erőteljesebben ne hangoztatott volna Orbán és / vagy párttársai.) Lásd a második pontot, fordításban: Magyarország a magyaroké. Még akkor is, ha a magyar kormányban és a Fideszben éppen etnikai értelemben nem csupán magyarok tolják a magyar szélsőjobb csöppet sem büdös (a pénznek ugyebár szaga nincsen) szekerét. Úgyhogy itt már én nem fogom ismételgetni a kritikusok érveit, megtalálhatók a sajtóban.

Annyit jegyeznék meg, sőt magyarként kikérem magamnak, hogy ez, OV elsőnek idézett kijelentése nem „a magyar álláspont”. Ez a magyarországi szélsőjobb politikai érdekszféra álláspontja, amely a magyar nemzet történelmi tapasztalataiból megérthető érdekeivel történetesen szembemegy.

A magyar kultúra „tulajdonságai” és „háttere”, amelyek védelmére OV felkente magát a kezdetektől, azaz a törzsi egyezségektől fogva, tagolt, színes, elemeiben különböző. A tarkabarkát tehát a tarkabarkaságtól megvédeni nonszensz.

És még annyit, hogy bevándorlás-ügyileg épp a magyaroknak illene kussolniuk – mondhatná egy szélsőségesen magyarellenes személy (Slota anno például utalt is honfoglaló, értsd bevándorló őseink nevetségesen alacsony lovacskáira...), mert a törzseink ide úgy vándoroltak be, mint mostanában Londonba, csak épp akkori, azóta meghaladott (kivéve OV és vidéke) erkölcseik szerint többet raboltak és gyilkoltak. És bár ez a bevándorlás „bajt és veszedelmet hoz(ott) az európai emberre”, mellesleg az évszázadok alatt jelentősen hozzájárult a földrész és a világ fejlődéséhez. Éppen a másoktól némileg „különböző” kultúrája által is.

Mondjuk, el kell ismernem, azt már tényleg én sem tudhatom, vajon a sokszázezer svájci, német, angol, francia, olasz, svéd, dán és finn miért éppen Magyarországra igyekszik gazdaságilag bevándorolni, de lelkük rajta, ha ezzel hazavágják a virágzó magyar unortodoxot. És vajon miképpen lehet ezt a magyarokat megfojtó nyugati menekültáradatot visszafogni, azt már el sem tudom képzelni! Valószínűleg csak a huszársággal, mert a Merciket, Volvókat és Audikat (hoppá, de hiszen az magyar!) csakis lóháton lehet utolérni! És az azért már mégsem járja, hogy a fölöttébb tiszta magyar történelmi vérvonalat (hét törzs + avarok, szláv törzsek, flandriai hollandok, jászok, kunok, böszörmények, türkök, mongolok, törökök, horvátok, szerbek, szlovákok, románok, szászok, cigányok, zsidók, németek, örmények, ukránok, ruszinok, szlovének, lengyelek, görögök, bolgárok, bunyevácok, bosnyákok, olaszok, csehek...) össze-vissza fertőzze az imperialistapista nyugat a saját mindenféle gazdaságilag benyomuló, a magyar jobbanteljesítést elszegényítő nációival. Amelyek csak úgy ukmukfuk majd jól elszaporodnak a magyar – vak komondoroktól sem félő – asszonyokat és a szép szál magyar-őskeresztény legényeket szexuálisan járomba hajtó szabadszerelmi módszereikkel. S lészen akkor demográfiai robbanás sok-sok Ricardóval meg Dzseniferrel, meg Ráhellel (hoppá, de hiszen az...) és uram bocsá’ fekete bőrű Vittorióval, akik nem a felekezetekről szóló törvényben meghatározott egyházak isteneihez fohászkodnak majd. De nem is Vittorióhoz...

A lényeg, tényleg veszélyes lesz a helyzet, ha ellepi Magyarországot az a sok nem magyar magyar, akiknek viszont lesz magyarigazolványa és valahogyan kimutatott felmenőik által még magyar állampolgársága is, mert azok bejony úgy taccsra vágják a kétharmadot a maguk nem ide való kulturális hátterével, hogy még a magyar üzletlánc is attól koldul majd. Vasárnaponként! Nem csak az egymillió új kényszermunkahely!

De azért én bízom a Fidesz-KDNP-Jobbik tehetségében, meg fogják ők ezt a bevándorlást állítani a magyarok érdekében. Ha mást nem bevándorlási különadóval! Hoppá, de hiszen olyan meg van is! Elég stexért már ma bevásárolhatod magad Magyarországra! Tudtad?

Egyedül a magyaroknak a kivándorló és kis részben itthon maradó magyarok érdekében való kivándorlását nem fogják tudni megállítani, ha így folytatják. Meg a soha vissza nem térésüket. De egyáltalán. Még egy berlinihez hasonló fallal sem. Amelynek ugyebár – pusztán tévedésből és az orbáni kirekesztés („nyitás”) eljövetelét nem sejtve – már „89 előtt sem a nyugati oldaláról szöktek a szovjet típusú kelet felé...