„Zsebmagyarok”

Ardamica Zorán | 2015. április 25. - 20:09 | Vélemény

Vajon lehet-e egy olyan országban normális bevándorlási és menekültügyi politikában reménykedni, amely elfelejti, hogy a történelem során saját polgárai szorultak menekültként segítségre. Nem teszek kérdőjelet e mondat végére, mert tök fölösleges ilyet kérdezni.

Orbánisztánban egy milliárdot készülnek elkölteni egy „nemzeti konzultációra” a bevándorlókkal és menekültekkel kapcsolatban (ellenük).

Orbánisztán nem egy kurva gazdag ország, amely ezt megengedhetné magának.

Orbánisztán konzultáció nélkül is tudhatná, mi a helyes, erkölcsös, emberi, ne adj isten, pontosabban adj isten: keresztényi, s mi az általánosan helyes.

Orbánisztánban erre okos emberek is vannak pozícióban – Balogh Zoltán emberminiszter (Emberi Erőforrások Minisztériuma) – hangsúlyozandó: lelkész és az ország oktatásáért, neveléséért felel!, akik tudják, megsúghatnák a nemzetnek, ha elbizonytalanodik.

De Orbánisztán elkölt egy milliárdot hülyeségre, pedig rákölthetné a szegényekre, ne adj isten, pontosabban adj isten a menekült felebarátokra.

Vagy az egészségügyre.

Vagy az oktatásügyre.

Orbánisztán nem egy kurva gazdag ország, elkelne oda a ropogós magyar forint.

Balogh Zoltán emberminiszter (Emberi Erőforrások Minisztériuma) – hangsúlyozandó: lelkész és az ország oktatásáért, neveléséért felel! – nem először „szívmagyar” és „zsebmagyar” elméletével.

Európa közepén aprózva-osztva a magyar népet valamely középkori-irracionális-nagyonkésőromantikus-érzelmi maszlag mentén. Olvasó, pillants a naptárra...

Na!

Akkor most megmutathatja erkölcsileg, keresztényileg meg magyarilag a helyes utat az egész világnak, sőt még Orbán Nincsszükségmenekültekre Viktornak is:

Akkor most legyen ő is szívmagyar!

És ne zsebmagyar!

És főleg ne seggmagyar!

Címkék: Orbán