A Hitler kellene ide megint?! Vagy sok-sok kényszerzubbony?

Barak László | 2015. július 2. - 17:22 | Vélemény

Egy fajtiszta felvidéki magyar levelét megírta, válogatott kínjaival telesírta. Nekem is elküldte. Elolvashatod te is. Íme:

Fajtiszta felvidéki magyar vagyok. Nem akárki! Akkor is, ha nem sok szalmaszálat tettem keresztbe életemben (lehet hogy egyet sem). De kinek, mi köze hozzá… Valahogy elvagyok ebben a nagy demokráciában is. Legfeljebb egyre többször gondolok mostanában nosztalgiával azokra a rendszerváltás (inkább gengszterváltás!) előtti boldog békeidőkre, amikor pártunk és kormányunk megoldotta minden gondunkat. Szinte meg voltunk etetve és még seggünket is majdnem kitörölték helyettünk, ha belegondolok. Hát nem? Hát de!

Különben, de tényleg, még gondolkodnunk se kellett. Minek is? Meg volt mondva mindenkinek pld. a helyi a párttitkárok által is, hogy hol van észak, merre hány lépés, meg, hogy hány óra van. Dolgozni sem volt nagyon muszáj. Ám ami a lényeg: volt mindenkinek munkahelye, kérem szépen. Vagyis nem volt munkanélküliség. Tulajdonképpen irigykedni se volt értelme senkire, mint mostan, amikor vannak ezek a kurva tolvaj gazdagok. Mert mindenki egyenlő volt, baszkikám. Kivéve azt a néhány egyenlőbbet. Ők voltak azok, akik valamivel jobban éltek, mint a többség. De azokra meg hol szabadott volna irigykedni?

Ahogy mondom, majdnem a seggünk is ki lett törölve. Mielőtt idejött volna ez a rohadt demokrácia. És minden az államé, vagyis a mienk volt. Az emberek közös tulajdona. Így hát lopni se kellett akkor, mint most ebben a mocsok demokráciában. Egyszerűen elvitted haza, amire szükséged volt. És kész. A kutyának se hiányzott. És nem lopás volt az, mert a mienk volt. Közös, ugye.

Egyetlen problémánk talán az volt akkor, hogy nem nagyon lehetett magyarkodni. Annyira, mint mostan, meg pláne nem. Nem is igen magyarkodtunk, sőt. Elvégre meg volt mondva, hogy internacionalizmus van, és kész. Ahol külöben is mindenki egyenlő.

Még a cigány is az volt. Mivelhogy legalább volt munkahelyük ezeknek a tetveknek is.

Négert arabot, sárgát, meg hasonló elfajzott élőlényt nem is igen láthattunk élőben akkor. Legfeljebb azt a néhány egyetemistát Pozsonyban, akik be lettek hozzánk engedve az elmaradottabb baráti/testvéri országokból. Hogy szocialista embertípus legyen belőlük faragva – így volt mondva, ugye. És mivel önként meggyűlöltették velünk a rothadó kapitalistákat, kapcsolatot se tarthattunk velük. Mármint a nagyvilág kapitalista felében lakókkal. Hogyan is tarthattunk volna, ha át sem léphettük arrafelé az országhatárokat. A világ kapitalista fele felé. Szögesdrót-kerítéssel meg katonákkal voltak bebiztosítva ám azok. A mi határaink. Ott szolgáltam valamikor én is. De ezt hagyjuk. Különben is eskü köti az embert. Titoktartási…

De hát mindez már olyan régen volt, hogy igaz se volt talán. Tényleg nem érdekes...

Hanem, ha már szóba jöttek a négerek, arabok meg a sárgák, vagyis az elfajzottak, szerintem ezek nem is emberek. Mert ha azok lennének, emberszaguk lenne pld. Büdösek ezek, mint a bűn. No meg a puszta tekintetük is olyan, mint valami ordas, veszett vadállaté. Gyilkos egy horda. Ordít róluk, hogy milyen népség. Meg hallani azt is, hogy mindenkit megerőszakolnak. Férfi, nő, gyerek, mindegy ezeknek. És figyeld meg, még sehol semmi, de már szinte az ajtóinkon kaparásznak. És úgy a fejünkre akarnak majd nőni, mint a büdös cigányok. Akik a szociban, ahogy mondtam, legalább meg voltak regulázva. Bezzeg most, pattognak, mint kecskeszar a deszkán. Munka nélkül, segélyből basszák naphosszat az anyjukat. Golyó, az kell ezeknek a tetveknek is.

No, szóval itt vannak a büdös cigosok a kertjeink alatt, de ez mind nem elég. Mert a libsi zsidrák Unió meg Amerika, noná, most ránk küldték a majom nigger meg a terrorista muzulmán hordákat. (A sárgák meg, képzeld el, már a gengszterváltás óta csak úgy itt vannak. Észre se vettük, hogy beslisszantak a küszöb alatt.)

Hogy baszódnának meg mind!

De csak szívassanak bennünket, előbb-utóbb megmutatjuk nekik. A Magyarok Istenét! A kurvaanyjukat a betolakodóinak!!! Nem elég nekünk a kisebbségi meg az élettérhez való jogainkat nyirbáló, sárba tipró, hazátlan tótokkal huzakodni?! Nyakunkra lettek hozva ezek a selejt idegenek is?! Hogy a levegő is el legyen előlünk szívva? Hogy itt kerülgessük ezeket mi, fajtiszta magyarok?! Akik kiválasztott nemzet vagyunk?! Mi akiket a Jóisten választott a nagyságra - meg mit tudom én? És ezek fogják majd telerondítani a templomaink környékét, a mi szent nemzeti emlékhelyeinket a gyilkos Allahimádattal. Muzulmán kornyikálással?! Ima gyanánt a seggüket mutogatva naponta akárhányszor a mi imádott turulszobrainknak?! Meg a Szíriuszról örökölt rovásírásunkkal kódolt székely kapuinknak?! Hogy az ember még egy szimpla gulyás- vagy halászlé-főzőversenyen se ereszkedhessen el kedvére???!!! Hogy fingani se tudjon/merjen?!

A Hitler kellene ide megint, a kurvaéletbe is?!