Kerítésügyi gettóminisztérium is lesz

Ardamica Zorán | 2015. július 12. - 14:01 | Vélemény

Kiszivárgott értesülések szerint a közeljövőben Magyarország K(k)ormánya kormányátalakítást fog végrehajtani. Orbán Viktor vagy egy teljesen új minisztériumot (Nemzeti Visszafejlesztési Minisztérium) hoz létre, vagy pedig egy meglévő (feltételezhetően a belügyhöz csapva a Szíjjártóminisztérium mintájára: Belgazdasági és Belügyminisztérium) keretében alakul új államtitkárság. Természetesen, ehhez a költségvetést / -aratást ugyancsak módosítani kell, amit a kormány nem hárít át a zemberekre, hanem kizárólag a friss, magyar, rezsicsökkentett levegőből kíván fedezni.

Az új tárca/államtitkárság elsőrendű feladata lenne az utóbbi években jelentkező kerítésigények kielégítése két fronton:

1. A stricik végre úgy keríthessenek és futtathassák kurváikat, hogy az a nemzeti / konzervatív / keresztény értékeket valló magyar többségi társadalomtól kerítéssel elzárva történjék, s ily módon ne kerülhessenek veszélybe a kerítésen mindkét értelemben kívül álló / kívülálló családok családi jogainak családvédelmi érdekei. Sem. Valamint, hogy a kerítésen belüli stricik és muffjaik az adott tárca szigorú felügyelete alatt álljanak (feküdjenek, térdeljenek – és állítólag még a Kámaszútra további 4 póza lesz számukra hivatalosan engedélyezve). Officiális koncesszióért kell folyamodniuk, annak alapján nyithatnak a Nemzeti Dohányboltok mintájára Nemzeti Szextrafikokat, amelyek a közerkölcsök és a dolgozók egyházgyakorlásának védelmében vasárnap nem tarthatnak nyitva. Nem lesz viszont kötelező a kirakatok fóliázása a betörések megelőzése okán. A tevékenységből származó jövedelmet az online pénztárgépek és egyenesen a (források szerint KDNP-s) miniszter irodájába bekötött kamerarendszer által ellenőrzik majd, az adókulcs az ágazat fejlesztése érdekében 5+30 % lesz, ebből öt megy a költségvetésbe, 30 közvetlenül a kerítésbiztosító kerítések gyártóinak költségeit fedezi majd.

Hiszen Magyarország a magyaroké.

2. A Kossuth-téren, a Pride útvonalán, a különféle tüntetéseken és ellentüntetéseken, valamint a gazdaságibefelémenekültáradat déli határon és a magyar gazdaságikifelémenekültáradat nyugati határon való átjutásának megfékezése miatti érdek hívja létre azt az objektív társadalmi és nemzeterkölcsi igényt, hogy a zemberek el legyenek egymástól kerítve. Jobb nekik így, nem mennek egyrészt egymásnak, másrészt sehová. A halódó imperialista liberálnyugaton sem vált be az elkülönítés felszámolása. Összeengedtek mindenféle nemű, korú, értékrendű, etnikumú és vallású személyeket, aminek a vége a nihil, az anarchia, a vegyes etnikumú és felekezetű, sőt nemű (!) házasságok, a nemzetellenesség, a vasárnapi nyitvatartás meg a 27 %-nál alacsonyabb áfa, a magyarhoz képest minimum kétszer nagyobb GDP, a többszörös vásárlóerő stb. Ez a magyar nemzeti társadalom nemzeti érdekeit nem szolgálja, hiszen tunyasághoz vezetne. Vagy ki tudja még mihez. Orbán tudja, de el sem meri árulni, nehogy pánikot keltsen a megfáradt, de jobban teljesítő zemberekben.

Elsősorban ki kell elégíteni a szükséges kerítések gyártására vonatkozó, az autópálya-építésektől is sürgősebb igényeket, amit legjobban az állam képes elvégezni, illetve megpályáztatni arra érdemes kiemelt nemzeti fontosságú magánbeszállítókkal. Másodsorban fel kell mérni a jövőbeli igényeket, mert az nem igazság, hogy az utolsó kis zsákfaluk majd kerítések nélkül maradjanak, s minden befektetés csupán a fővárosba, meg a határokra összpontosuljon. Harmadsorban meg kell teremteni a lehetőséget, hogy az arra érdemes, kiválasztott és való közmunkások saját munkakörükben kerítsék el saját magukat a többi zembertől. Nehogy már valaki munkanélkülieknek nézze őket. Negyedszerre pedig ki kell dolgozni azon szabályokat, amelyek értelmében a civil, etnikai, vallási, nemi, kulturális, üzleti, politikai stb. csoportokat is el lehessen különíteni egy-egy (több-több) kerítéssel egymástól és másoktól. Mind a köztereken, mind pedig a középületekben. Később pedig a magánlakásokban is. Hiszen Magyarország a magyaroké. Ha Magyarországra jössz, kerítéses képeslapot küldhetsz haza a szögesdrót mögül. Addig nem elég a kerítés, amíg minden magyar állampolgárnak nincs saját kerítése! A saját kerítéshez való jog elidegeníthetetlen – írják majd bele az AlapTörVényba a hon atyájai, amint azt temérdek kötelességük engedi.

A kormány új egysége természetesen népnyelvi elnevezést is kap a jobb közfelfogás és az egyértelműbb azonosíthatóság érdekében. Erre szintén pályázatot ír ki Lázár mindenminiszter és Rogán összesbizottságifrakcióelnökhelyettes-vezető. A nyílt, 2 milliárd eurós pályázat csupán három feltételt tartalmaz. Az egyik, hogy az elnyert összeg 90 százalékát a győztes fideszes vállalkozó juttassa vissza a kerítés megfelelő oldalára. A másik, hogy külföldről csupán a keletinyitott országok feddhetetlen, nemes, jóságos, jóindulatú, tisztességes, korrekt, jellemes, erkölcsös, lelkiismeretes, rendes, jóravaló, megbízható, gerinces, őszinte, kötelességtudó, szavahihető, szavatartó, becsületes, nobilis, derék, igazmondó, egyenes, felelősségteljes, hiteles, odaadó, sportszerű, fair, bűntelen, vétlen, romlatlan, ártatlan, makulátlan, tiszta lelkű és főleg magyar kerítésbarát vállalkozói pályázhatnak kizárólag minimum 1200 éves szakmai nagyfalépítési vagy 2 éves nyeregből hátrafelé jurtabontási tapasztalattal.

A harmadik pedig, hogy a név legyen: Kerítésügyi gettóminisztérium. Államtitkárság esetén Nemzeti Drótháló és Villanypásztormutyi.