Kicsoda ez a Csáky? Egy fospisztoly? Szélhámos?

Barak László | 2015. augusztus 12. - 16:40 | Vélemény

Süt a Csáky, meszel is, ha nekiáll, súrol is. Közben meg ömlik belőle az aktualizált, üvöltően gagyi mantra. Abból fajtából való, aki ha nem botlik bele valamilyen mikrofonkaróba, önmagát is meginterjúvolja.

Csáky Pál EP-képviselő (MKP), merthogy róla volna szó, legújabban a menekülthelyzetben szakért. Elvégre egy valamirevaló politikusnak látszó izének mindenhez is(!) értenie illik! Legalább is ilyen látszatot kell keltenie. Ehhez pedig különösebb észkombájnnak sem kell lenni. A recept legalább olyan régi, mint amennyire egyszerű: bemagolod, amit az igazi kocsmákban meg a virtuális pöcegödörökben nyomat a kuncsaft és máris a saját véleményedként permetezed szerteszét.

Csáky Pál EP-képviselő (MKP) így adhatta ki magából legújabban (aztat is), hogy az Európában lassan szájszélig érő menekültáradatot TITKOSSZOLGÁLATOK terelik ide...

Hogyne! És hát minél hülyébb egyedek böfögnek a nézőtéren, annál világosabb, hogy milyen titkosszolgálatokról van itten nagyban szó:

A TUDJUKKIKről, ugye!

A tudjukkik aztán attól függően, hogy milyen a befogadó közeg fejében a szürkeállomány meg a húgy aránya, lehetnek izraeli, illetve EU-beli zsidók, libsik, zsidólibsik, komcsik, sőt, tótok, oláhok stb., de persze főleg jenkik (AMERIKAIAK)... Emellett a totál húgyagyúak számára tök tuti, hogy az idegenek kizárólag azért özönlenek mihozzánk sáskamód, hogy kipusztíccsák(!) a magyart. Hát nem ellenünk fenekedik-e az egész világ, baszki…?!

Egyébként nem ez utóbbiaknak, konkrétan a húgyagyúaknak kell eldönteniük, hogy kicsoda is ez a Csáky? Veleszületetten egy fospisztoly-e ő, avagy tudatosan, csakis a haszonlesés okán mérgezi a környezetét…?!