Elviselhetetlen a bűz a nagymegyeri buszállomáson

2007. szeptember 5. - 17:09 | Régió
A kétségbeesés szélén állnak a nagymegyeri Csendes utca lakói: házaik környékén ugyanis lassan elviselhetetlenné válik a bűz.

A szomszédságukban lévő nagymegyeri autóbusz-állomás nyilvános illemhelye hosszabb ideje nem működik, ezért az utazóközönség egy része az állomásépület tövében végzi el kis- és nagydolgát. A környéket tehát megszállták a legyek, és orrfacsaró bűz terjeng az állomás környékén.

Az egyik közelben lakó idős asszony a Paraméternek elmondta, gyakran megesik a szíve a „szükséghelyzetben” lévő utasokon. „A múltkor egy kismama kopogott be hozzám, hogy használhatná-e a toalettet”. „Augusztusban háromszáz koronával többet fizettem a vízért, mint az előző hónapokban, annyian kéredzkedtek be hozzám vécére”- modta hírportálunknak egy másik, közelben lakó hölgy.

Szerettük volna megkérdezni a dunaszerdahelyi autóbusz-közlekedési vállalat illetékeseit, miért nem működik az állomáson az illemhely, ma délután azonban többszöri próbálkozás után sem vette fel senki a telefont. Tovább próbálkozunk azonban, hogy olvasóinkat tájékoztathassuk, meddig tart még ez az áldatlan állapot a nagymegyeri autóbusz-állomáson.

Vladislav Kmeť