Segítsünk a súlyosan beteg kislányon!

2007. szeptember 20. - 12:54 | Régió
Van esély az ekecsi Vangel Adrienn gyógyulására, ha eljuthat Londonba.

Húszezer koronát gyűjtöttek össze Ekecsen azon a jótékonysági labdarúgótornán, amelyet Csápai Gyula kezdeményezésére a kétéves, beteg Vangel Adrienn gyógyítása érdekében rendeztek. A kislány súlyos agykárosodással született, s az orvosai szerint már az is csoda, hogy él. Szülei Nagymegyerre, Dunaszerdahelyre és Győrbe hordják rehabilitációs tornára, ahol az orvosok és más szakemberek valóban odaadóan foglalkoznak vele.

Nemrég az egyik rokonuk, Monozlai Timea az interneten barangolva fedezte fel, hogy Londonban működik a világ legkorszerűbb rehabilitációs központja, ahol valóságos csodát művelnek a hasonló betegségben szenvedő páciensekkel.

Ide szeretnének eljutni Vangel Adriennel a szülei is, csakhogy egyetlen kezelés, az utiköltséggel és a szállásdíjjal együtt legalább 100 ezer korona, s nekik ennyi pénzük nincs. Ráadásul az eljárás akkor a legsikeresebb, ha egy éven át, háromszor-négyszer egy héten keresztül megismétlik. – Meghatott az ekecsi polgártársaim összefogása, s ezek után bízom abban is, hogy mások is a segítségemre sietnek – közölte könnyes szemmel a kis Adrienn édesanyja.

Mi pedig közzé tesszük azt a két számlát, ahova a jószándékú és segítőkész emberek a pénzadományaikat küldhetik:

<!--[if !supportEmptyParas]--> <!--[endif]-->

<!--[if !supportEmptyParas]--><!--[endif]-->Slovenská sporitelňa: 0192676485/0900,

OTP Banka Slovensko : 9429436/5200.