Jótékonysági focitorna Zsigárdon a Kaszás Attila-szobor javára

2007. szeptember 28. - 13:14 | Régió

A község önkormányzata és sportegyesülete, valamint a Zsigárdi Kulturális-Közösségi és Tájékoztató Központ szeptenmber 30-án, vasárnap 10.30 órai kezdettel vonzó tornát rendez a helybeli futballpályán, melynek bevételét a Komáromban felállítandó Kaszás Attila-szobor javára ajánlják fel. 

Miként a szervezők egyikétől, Feszty Zsolt lelkipásztortól megtudtuk, a tornán részt vevő csapatok között ott lesz a magyar színészválogatott és a magyar írók válogatottja. Olyan ismert személyek jönnek, mint például Nemcsák Károly, Eperjes Károly, Rudolf Péter, Cseke Péter, Varga Miklós, Straub Dezső, Vikidál Gyula, valamint Hámori Péter volt válogatott labdarúgó és Szendrei József, aki kapusként védte a magyar válogatott hálóját. Az említetett két gárdát a tornán a felvidéki református lelkészek, illetve a zsigárdi öregfiúk csapata egészíti ki.

Az ételről és italról is gondoskodó rendezők mindenkit szeretettel várnak földijük, a fiatalon elhunyt neves színésszel, Kaszás Attilával kapcsolatos újabb jótékonysági rendezvényre. A belépő felnőtteknek 100 korona, a gyerekeknek pedig ingyenes.

(--ck)