Pénzrablás, fényes nappal

2007. november 7. - 18:06 | Régió
Egymillió hatszázezer korona készpénzt raboltak múlt pénteken reggel fél tíz előtt pár perccel az Audi autószalon egyik alkalmazottjától.

A rablásra a Galántai út első körforgalmában levő Suzuki autószalon előtt került sor. A szóban forgó alkalmazott, egy hölgy, a Tatra Bankba szerette volna bevinni azt a kétmillió korona készpénzt, melyet egy vevő fizetett ki a megvásárolt gépkocsiért. A hölgy állítása szerint egy ismeretlen húsz-harminc év közötti fiatalember volt az elkövető. A kétmillió koronát tartalmazó táskát, elmondása szerint akkor tépte ki a kezéből az elkövető, amikor a parkolóban kiszállt az autójából. A rablást követően azonnal befutott a Suzuki szalonba, hogy megkérdezze az ottlévők látták-e az eseményt. Ők azonban nem vettek észre semmit. Értesüléseink szerint nem az első eset, hogy csakn ilyen lezserül, ellenőrzés nélkül visznek a bankba ekkora, olykor még a mostaninál is nagyobb összeget. Az autószalont üzemeltető DS Car központjában nem voltak hajlandók nyilatkozni az ügyben.

Lapunk érdeklődésére Both Péter járási rendőrkapitány elmondta: a nagy erőkkel megindított nyomozást nehezíti, hogy az esetnek egyelőre nincs szemtanúja. Hozzátette: jelenleg a lehetséges indítékkal kapcsolatban több feltételezett változatot ellenőrzinek.

--bkl