Csúcstechnológia a CANON-tól

2008. május 20. - 11:43 | Régió
DUNASZERDAHELY. A CanTon cég szervezésében zajlik ma az irodai feleszerelések kiállítása a Hotel Thermában, amelyen CANON cseh és szlovák képviselői mutatják be termékeiket.

Bartalos Árpád, a dunaszerdahelyi Copy Shop tulajdonosa, aki egyike a CANON márka hivatalos kereskedőjének, a Paraméternek elmondta, cégük a márkával fémjelzett termékek (nyomtatók, fényképezőgépek, irodai felszerelések) eladásával és szervizelésével egyaránt foglalkozik. A mai napon Dunaszerdahely az egyik állomása a csúcstechnológia forgalmazásával foglalkozó cég road-show-jának, ugyanis a héten további három helyszínen vonultatják fel kellékeiket az ország területén. A cél természetesen a márka népszerűsítése és bemutatása. A meghívott vendégek közt már meglévő és potenciális ügyfelek is vannak, grafikával foglalkozó cégek, akikkel a nyomdai előkészítésre szolgáló modern gépeket ismertetik meg. A nap folyamán körülbelül 100 fő jelenlétére számítanak a szervezők.

Kovács Nóra eladó kérésünkre egy olyan multifunkcionális nyomtatót mutatott be nekünk, amely egyszerre szolgál digitális nyomdaként, fénymásolóként és szkennerként. További kuriozitása a masinának, hogy speciális, fehér felületű CD-lemezre égethetők segítségével a fényképek. Olyan fotóprogrammal van ellátva, amelynek segítségével lemezre „szerkeszthetőek“ a fotók. Nagy meglepetésünkre ára sem eget rengető – nem egész 7000 koronáért forgalmazzák.A CanTon dunaszerdahelyi cég a Galántai úton működik, jelenleg három műszaki szakemberrel, és három alkalmazottal. 2001 óta jegyzik őket kft.-ként.

und

Címkék: termék