Divatbemutató Ekecsen

2008. június 13. - 15:29 | Régió

EKECS – Helyi és környékbeli középiskolás lányok közreműködésével divatbemutatót tartottak Vörös Melinda szervezésében a művelődési központban.

Az eseményt nagy érdeklődést övezte. Vörös Melinda tervezőnő napokon keresztül gyakorolt a lányokkal, akiket még a bemutató előtt szólítottunk meg. Volt köztük tapasztalt kifutós is, meg kezdő modell. Balogh Erika divattervezőnek tanul a dunaszerdahelyi Szabó Gyula utcai Egyesített Középiskolában, és fellépett már Budapesten, Trencsénben is. „Nagyon érdekel ez a terület, ezzel szeretnék foglalkozni, divattervezéssel és modellkedéssel” - mondta. Ami a lányok többségét illeti, elégedettek alakjukkal, csak kisebb hibákat tartanak számon. Nekem kicsit fogynom kellene, nekem kicsit híznom, csak a hasamról... - mondják önbizalommal telve.

A divatbemutató jól sikerült, a fiatalos és tiniruhák elnyerték a nézők tetszését. A szünetben a helyi alapiskola modern tánccsoportja lépett fel. Az eseményen végig dübörgött a zene, szóval biztos, hogy a tizenéveseknek különleges szórakozásról gondoskodtak a lányok Vörös Melinda vezetésével. Akitől megtudtuk, hogy még nem összeszokott a csapata, de nagyon tehetséges. Nagyszabású terveik között szerepel fotózás, modellkedés és további divatbemutatók szervezése. Reményeik szerint a kezdeti lelkesedést tovább erősíti az ekecsi divatbemutató sikere.


j

Címkék: divatbemutató