Eltűntek a dunaszerdahelyi R.-fivérek!

2008. szeptember 19. - 15:34 | Régió
A rendőrség által is megerősített információnk szerint csütörtökön az R. fivérek legközelebbi hozzátartozója tett bejelentést a dunaszerdahelyi járási rendőrkapitányságon, hogy eltűnt R. Szilárd és testvére R. Csaba.

A hírt Both Péter dunszerdahelyi rendőrkapitány is megerősítette a Paraméternek, ám további részleteket nem árult el az üggyel kapcsolatban.

A Paraméternek nyilatkozva R. András, a fivérek apja is megerősítette a hírt s elmondta, hogy a bejelentést ő maga és menye tette a rendőrségen, mivel a fiúk szerdán délután azzal mentek el otthonról, hogy üzleti tárgyalásra várják őket. "Szerda este fél hattól aztán hiába hívtuk őket, mindkettőjük mobilja elérhetetlen volt és azóta sem adtak semmilyen életjelt magukról. Mivel ilyesmire eddig nem volt példa, úgy döntöttem, bejelentést teszek a rendőrségen" közölte a Paraméterrel R. András.

Pénteken, a délelőtti órákban rendőrségi helikopter is körözött a város felett, vélhetően összefüggésbe hozható a két férfi eltűnésével.

R. Szilárdot és testvérét, Csabát az 1999-ben, a dunaszerdahelyi Fontána étteremben elkövetett maffiamészárlás megszervezésében való közreműködéssel vádolták. Mindketten 5 évet töltöttek vizsgálati fogságban, majd szabadlábra helyezték őket. Ítélet azóta sem született az ügyben.

para