Nehézfiúk erődemonstrációja Dunaszerdahelyen?

2008. szeptember 27. - 22:21 | Régió
A rendőrség figyelmét is felkeltette az a fiatalemberekből álló 20-30 fős társaság, amely pénteken este Dunaszerdahely szórakozóhelyein feszített és ünnepelt. Egyelőre nem tudni, az esemény összefüggésbe hozható-e a Raisz-fivérek eltűnésével.

Szeptember 26-án, pénteken este több autónyi, körülbelül 20-30 ember, köztük Dunaszerdahelyen ismert, alvilági körökkel is összefüggésbe hozható személyek először a Legendary pubban italoztak, szórakoztak, majd onnét a Lidl bevásárlóközpont parkolója közelében található egyik szórakozóhelyre mentek át.

Az említett szórakozóhely állítólag a lassan két hete eltűnt Raisz Szilárd és Csaba gyakori tartózkodási helye volt – nem mellesleg hétvégenként őrző-védő cégük emberei ügyeltek ott a rendre.

Szemtanúk szerint galántai, komáromi, dunaszerdahelyi, rimaszombati rendszámú kocsikkal volt a népes társaság. Értesüléseink szerint köztük volt  N. Zsolt is, aki szeptember 17-én utoljára beszélt az eltűnt testvérekkel.

Egy kocsmavendég állítása szerint az este folyamán kommandósok lepték el a dunaszerdahelyi szórakozóhelyet és igazoltatták a jelenlévőket. A társaság később Bősre ment, ahol viszont a rendőrségi kommandósok véget vetettek a vonulásnak. Állítólag földre fektették a banda minden egyes tagját, igazoltatták őket, de sem náluk, sem autójukban nem találtak semmit.

para