26 késszúrással ölt Medvén a rablógyilkos

2008. december 15. - 13:26 | Régió
A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a dunaszerdahelyi járásbeli Medvén elkövetett brutális rablógyilkosság ügyében. A rablógyilkos tettéből egyértelműnek tűnik, hogy nem viselt maszkot, ezért mindenképpen meg akarta ölni áldozatát.

A tettes néhány tízezer koronáért 26 késszúrással ölte meg a falu központjában levő Niké-fogadóiroda alkalmazottját vasárnáp délután 15.00 órakor – közölte a nagyszombati rendőrkapitányság szóvivője, Martina Kredatusová.

Egy helybeli férfi szerint, aki pár mondatot váltott is a feltételezett elkövetővel, egy 25 év körüli, fekete felöltős fiatalember volt a tettes, akit a különösen brutális elkövetési módra való tekintettel akár 25 évre is lecsukhatnak. A férfi, miután benyitott és meglátta a vérbe fagyott holttestet, el akarta kapni a valószínű gyilkos, de ő időközben elfutott. Ezután hívta ki a rendőröket.

Both Péter dunaszerdahelyi járási rendőrkapitány közölte, hogy vasárnap késő estig tartott a helyszínelés, és a forró nyomos körözés Magyarországra is kiterjedt. "Abba a fogadóirodába sokan jártak át Magyarországról, ezért nem lehet kizárni ezt a verziót sem" - nyilatkozta Both.

-para-