Modernizálták a tantermeket

2009. január 7. - 23:12 | Régió
DUNASZERDAHELY – "A diagnosztika oktatása nélkülözhetetlen, főleg mostanság, amikor az elektronika egy autó egyharmadát teszi ki"- nyilatkozta Karkó Zoltán, az Egyesített Magán Szakközépiskola igazgatója.

"Fontosnak tartjuk, hogy iskolánk felszereltségét és segédeszközeinket folyamatosan modernizáljuk. A műszerészek megfelelő oktatásához ezért elengedhetetlen a felújított, modern mérőműszerekkel felszerelt tantermünk." - mondta Karkó Zoltán, az Egyesített Magán Szakközépiskola igazgatója. A mérőeszközök modernizálását saját forrásaiból finanszírozza a tanintézmény. A mérőpanelokat az iskola diákjai szerelték össze mestereik, Jászai Miklós, Frőhlich Ferenc és Végh Tamás felügyelete alatt.

"Tudjuk, hogy az autók elektronikája évről évre bonyolultabb, ezért tartjuk fontosnak, hogy a műszerésznek elsősorban kiválóan kell "diagnosztizálnia". Ebben segít az új felszerelésünk, segédeszközeink."- mondták el véleményüket Takács Gábor, Nagy Mária, Michal Čačko és Lukjáš Angelmajer, akik az új mérőpanelek monitorozásában segítettek mestereiknek, tanáraiknak. 

Vladislav Kmeť