Hájos készül a polgármester-választási kampányra

2009. január 10. - 14:51 | Régió

A parlament elnöke által bejelentett időközi választás időpontja jó Dunaszerdahely városának, de talán korai a polgármester-jelölteknek – véli Hájos Zoltán, aki az MKP színeiben indul a posztért.

Hájos, aki elsőként, december 12-én jelentette be, hogy az MKP helyi szervezetének egyhangú támogatásával indul a dunaszerdahelyi időközi polgármester-választáson, megfelelőnek tartja az időpontot. „Minden kérdést két oldalról közelíthetünk, az adott dátum lehet korai a felkészülés szempontjából, de a város érdeke, hogy minél hamarabb polgármestere legyen” - nyilatkozta megkeresésünkre Hájos Zoltán.

Választási programjának alapját a helyi MKP programja adja, de mivel már eltelt két év a ciklusból, a gondolatokat – mint fogalmaz – aktualizálni kell, és a konkrét választási programjának kidolgozása folyamatban van.

Az időpont bejelentésének napján Antal Ágota is jelezte, hogy indul a polgármesteri székért. Ahhoz, hogy ezt függetlenként megtehesse, 400 támogató aláírást kell szereznie és bemutatnia a városházán 50 nappal a választások előtt.

para