Régi-új és új szakosztályvezetőket nevezett ki Hájos

2009. augusztus 10. - 17:15 | Régió
DUNASZERDAHELY – Augusztus 3-tól részben új szakosztályvezetők irányítják a városi hivatalt. A városháza működésének átszervezése keretében az eddigi öt helyett négy szakosztályt tartott meg Hájos Zoltán polgármester. A szakosztályvezetői posztokra júniusban hirdetették meg a pályázatot.

A polgármester tájékoztatása szerint a pénzügyi szakosztályt továbbra is Pápay Zoltán vezeti, akinek nem is volt ellenfele a pályázaton. Szelle Erika korábban az ún. környezetvédelmi és invesztíciós szakosztályt vezette. Az átszervezéseknek köszönhetően külön környezetvédelmi szakosztály jött létre, amelynek élén Szelle Erika maradt, a beruzásási szakosztály élére jelentkező pályázó azonban nem felelt meg a feltételeknek, nevezetesen, nem rendelkezett tízéves szakmai gyakorlattal.

A szociális, sport-, kulturális és oktatásügyi szakosztály esetében négyen is megpályázták a vezetői posztot, közülük városházi újonc, Ildikó Mičúchová került ki győztesen.

A városi hivatalvezetői poszt egyelőre üresen maradt, a vonatkozó feladatokat jelenleg a polgármester látja el. Polgármesteri kabinetfőnökké Fülöp Pétert választották, aki szintén újoncnak számít a városházán.

Hájos Zoltán közölte, az üresen maradt posztokra szeptemberben ír majd ki új pályázatot, októberben pedig sor kerülhet a megbeszélésekre, majd a kinevezésekre.

-para-