Három bombázó a Miss Középiskola magyarországi döntőjében

2010. január 13. - 10:01 | Régió
Egy balázsfai, egy bősi és egy dunaszerdahelyi fiatal lány is bejutott a Miss Középiskola 2010 magyarországi döntőjébe.

A Komárom megyei Kisbéren került megrendezésre a Miss Középiskola szépségverseny első válogatója. Ide kaptak meghívást a Szlovákiából nevező diáklányok is.

Pantinchin Bea, a verseny főszervezője elmondta, hogy kissé meglepve, de annál nagyobb örömmel vették tudomásul, hogy mennyi szép és kedves lány érkezett Szlovákiából. Ezért a zsűri nem kettő, hanem három versenyzőnek adta meg az esélyt, hogy a nyáron megrendezendő balatoni döntőben harcba induljon a Miss Középiskola címért. Majd hozzátette a szép modell, hiába kapott több lány bizalmat az öttagú zsűri nagyon nehezen hozta meg a döntését. A lányok a nagyon jó hangulatú castingon az érdeklődésünkre elmondták, hogy azért neveztek a versenyre, mert itt a saját korosztályukkal versenyezhetnek és nem huszonéves lányokkal, illetve a Miss Középiskola - talán - az első magyarországi verseny, ahol a nevezést nem kötötték magyar állampolgársághoz.

A három továbbjutó versenyző: Szabó Krisztina (1994.03.26. Balázsfa), Vaculka Krisztina (1993.04.21. Bős), Straka Mária (1992.05.16. Dunaszerdahely)

Az ország több pontján januárban és februárban folytatódnak a castingok. A döntős lányok először márciusban találkoznak egymással, mikor részt vesznek a budapesti fotózáson.

misskozepiskola.com/para