Kútba lökte az anyját, majd téglákat dobált rá

2010. július 16. - 12:33 | Régió
A veszekedés során a férfi a kútba lökte az édesanyját, majd amíg a 71 éves asszony segítségért kiabált, mindent rádobott, ami a kezébe került. Rövid idő múlva tudatosította mit tett és segítséget hívott...

Tragédiával végződött a családi veszekedés az érsekújvári járásban lévő Sárkányfalva községben, egy férfi megölte az édesanyját.

Az incidens még kedden este történt a Diva falurészben. Amint arról a SITA hirügynökséget Renáta Čuháková nyitrai rendőrségi szóvivő tájékoztatta, az 51 férfi közölte szomszédaival, hogy 71 éves anyja beleesett a kútba. Az asszonyt megtalálták a hat méter mély kútban, téglák és különboző tárgyak voltak rádobálva.

A rendőrség kezdetben emberölésért inditott vizsgálatot, a kihivott orvos boncolást rendelt el. Az előzetes boncolási eredmények és a tett körülményei arra utaltak, hogy gyilkosságról van szó. A veszekedés során a férfi a kútba lökte az édesanyját, majd amíg a 71 éves asszony segitségért kiabált, mindent rádobott, ami a kezébe került. Rövid idő múlva tudatosította mit tett és segitséget hívott...

A rendőrség gyilkossággal vádolja, amiért 2O és 25 év közötti börtönbüntetés vagy rendkivüli büntetés, életfogytiglan vár rá. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

(SITA)