JOER: Egyedi bútorok gyártása és belsőépítészeti tanácsok

2010. augusztus 2. - 16:34 | Régió
A Dunaszerhelyi járásbeli Hegyétén található a régió egyik legkiválóbb bútorüzlete.

Építészet, belsőépítészet

A márka egész eddigi útjára jellemző, hogy megrendelőitől belsőépítészeti megbízásokat is kapott.
Egyedi bútor tervezési és gyártási eljárásunk fejlődése, és munkatársi körünk szélesedése lehetővé teszi, hogy történetünk következő szakaszában az építészet és a belsőépítészet egyes egyedileg kezelhető termékeit is kínálatunkba emeljük, és teljeskörű belsőépítészeti feladatokat vállaljunk el.
A jövőben ezen a JOER belső oldalon bemutatjuk majd tárgyi tanulmányainkat.

Már ma szívesen állunk rendelkezésre teljeskörű belsőépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel.

Egyedi kisbútorok

Az ember életének egyre inkább individuális karaktere van. A bútortervező feladata, hogy a megrendelő egyéniségét – Énjét – minél inkább megsejtse, felfogja, és olyan tárgyakat tervezzen a számára bútorokként, amely a személyiség kiteljesedését segíti az otthon terében.

Konyhabútor

A konyha általában a lakás elsőnek bútorozott helyisége. A JOER Bútor anyagválasztéka itt a legszélesebb körű. Tervezünk és gyártunk konyhabútort faanyagból (cseresznyefa; bükkfa, kőrisfa, tölgyfa), de vállalkozunk a festett MDF-frontú konyha kivitelére éppúgy, mint a laminált ajtókkal burkolt konyhaberendezésre.

Az eloxált, a króm és a nikkel felületek a konyhabútor részein ma már természetesek. A konyhagép beszerzését, beszerelését ugyancsak vállaljuk. A konyhabútor stílusa lehet klasszikus, vagy modern – akár a minimál design eszköztárát alkalmazó – is.

Az egyedi vevőkiszolgálás közel két évtizedes gyakorlata biztosítja, hogy a konyha a vevő stílusában, a vevő életérzését követve készülhessen el.

A szenzitivitás új vonása - az árérzékenység:

A kínálati bőség sokszor eltakarja a termék és a szolgáltatás tartalmi minőségét, de kiemeli az árat mint fő ismérvet.

A JOER Bútor hagyományosan a legmagasabb minőséget kínálta, és kínálja ma is, de a szélesebb körű vevőkiszolgálás érdekében különleges megoldásokat dolgoztunk ki a szűkebb pénztárcák számára is.

(x - fizetett hirdetés)