Fél órán keresztül próbálták újraéleszteni

2010. szeptember 8. - 09:40 | Régió
NÁDSZEG - Valószínűleg egészségügyi probléma okozta azt a balesetet, amely kedd este hét óra körül történt a galántai járásbeli községben. A sofőrt már nem tudták újraéleszteni.

Az Audi Q7-es egy kis patakba hajtott. Juhos Ferenc polgármester, aki az elsők között érkezett ki a helyszínre, a Paraméter kérdésére elmondta, próbálták újraéleszteni a kocsi 58 éves sofőrjét, de nem sikerült, majd kiemelték az autóból. Jó sofőrként ismerte az illetőt, elképzelhetetlennek tartja, hogy vezetési hiba okozta volna a balesetet, véleménye szerint már előtte rosszul lehetett az illető.

A mentők kiérkezésükkor tovább próbálkoztak az újraélesztéssel, mintegy félórán keresztül, de sajnos nekik sem sikerült. 

Ivan Peťko tűzoltósági szóvivő közlése szerint az autó elülső részével állt bele a patakba, mintegy fél méter mélyen. Az autóban nem keletkezett kár, nem került a vízbe, sem a talajba semmilyen káros anyag. 

Juhos Ferenc azt is elmondta, biztosították az autó elvontatását is. Elsőként azonban a férfi életét igyekeztek megmenteni, sajnos sikertelenül. 

-szt-