A Fima Möbel berendezi lakását!

2010. szeptember 8. - 10:20 | Régió
A Fima Möbel cég története jelenlegi székhelyén, Dunaszerdahelyen kezdett el íródni. A város központjában a valamikori szolgáltatások háza megvásárlása után nagyvonalú bútorházat, kiállítótermet létesített az előkelő nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkező, exkluzív bútorválasztékot kínáló cég.

A Fima Möbel alapkínálatát az ebédlő-, háló-, gyerekszoba-bútorok, egyszersmind egyedi és általános használatra rendelt komódok, szekrénysorok képezik a mai napig.

A teljes árukínálathoz azonban hozzátartoznak teljes spektrumban a konyhai szekrénysorok és a járulékos elektromos készülékek, valamint székek, asztalok, étkezőszettek is. A kínálat időközben a legkülönfélébb lakáskiegészítőkkel bővült, amelyek méltán szolgálnak mindenkit az alapelvárásoktól a legigényesebb választékot igénylőkig. 

A Fima Möbel  kínálatban megtalálhatók a magasabb árkategóriába tartozó bútorcsaládok ugyanúgy, mint  a mindennapi igényeket kielégítő bútorok. Utóbbi kategória természetesen a legkevésbé sem a minőség rovására írandó, hiszen kizárólag azért lehetséges  az olcsóbb árfekvésű bútorok kínálata, mert azokat a cég sorozatgyártás keretén belül saját műhelyeiben állítja elő.

A Fima Möbel a szlovákiai piacon elsősorban a Fitmöbel bútorgyár termékeit forgalmazza, ami a gyártótól közvetlenül történő szállítás miatt a legkedvezőbb árkínálatot teszi lehetővé. A Fima Möbel által forgalmazott termékek minőségét a különféle díjak és elismerések tanúsítják, amelyeket a MODDOM /Pozsony/ és a nyitrai Nábytok a bývanie elnevezésű, egyik legnevesebb hazai bútorkiállításon érdemelt ki.

A Fima Möbel bútoráruház teljes kínálatára rendszeresen árengedményes akciókat hirdet a Home Credit, Quatro, Multiservis pénzügyi társaságokkal együttműködve, amely együttműködés lehetővé teszi a részletre vásárlást is.

A Fima Möbel bútoráruházának állandó jellegű kedvezménye, hogy az 597 EUR feletti vásárlás esetén kiadott prémiumkártyával minden további vásárlásnál 5% árkedvezménnyel vásárolhat az ügyfél.

(x)

*fizetett hirdetés

Címkék: bútorok