Az MKP ismét Hájost jelölte polgármesternek Dunaszerdahelyen

2010. szeptember 17. - 14:32 | Régió
Hájos Zoltán az MKP támogatásával újraindul Dunaszerdahely polgármesteri pozíciójáért a novemberi helyhatósági választásokon.

A párt jelöléséről az MKP helyi szervezete döntött a csütörtöki taggyűlésén, amelyen jelen volt Berényi József pártelnök, Hulkó Gábor, a városi szervezet elnöke, Keszegh Pál megyei frakcióvezető, Pázmány Péter járási elnök is.

Hájos Zoltán beszédében az összefogást hangsúlyozta, kiemelve, hogy az eddiginél is nehezebb megmérettetés vár a pártra. Szeretné, ha a választópolgárok is bekapcsolódnának a párt kampányába.

A titkos szavazást követően Berényi József pártelnök is beszédet mondott, melyben kitért arra is, hogy az MKP parlamentből való kiesésével már nincs húsz magyar képviselő a törvényhozásban, és a Híd párt minisztériumaiban sem a magyarokat részesíti előnyben. "A polgárok lassan ébrednek majd rá, kiket juttattak hatalomhoz" - hangsúlyozta. Dunaszerdahelyt és Komáromot kulcsfontosságú városoknak nevezte, amelyekre novemberben az egész Kárpát-medence figyelni fog. 

-para-