HEDVIG az amikönyv.sk-n beszerzési áron – Rendeld meg most!

2010. december 8. - 16:51 | Régió
Malina Hedvig a csallóközi diáklány kálváriája azután kezdődött, amikor 2006 augusztusában véresen, összeverve bement a nyitrai egyetemre és közölte, két ismeretlen bőrfejű azért verte meg, mert az utcán magyarul beszélt.

Robert Fico az akkori miniszterelnök és a belügyminiszter, Robert Kaliňák több, mint gyanús módon a legordenárébb bulvárt megszégyenítő gátlástalansággal azonnal lecsapott az „ügyre“... Rendkívüli sajtóértekezletükön azzal vádolták meg Hedviget, hogy hazudik és csak kitalálta a vele történteket. Olyan bizonyítékokat prezentáltak akkor, amelyek sajnos sokakat megtévesztettek.

Hónapoknak kellett eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön, az állam képviselői, legmagasabb rangú közjogi méltóságai a maffia szintjére süllyedve vezették félre a közvéleményt!

Hedvig ügye a mai napig nincs lezárva, a mai napig azzal a vádolják, hogy a rendvédelmi szerveket félrevezetve hamis tanúvallomás tett…

Vrabec Mária Hedvig című minap megjelent riportkönyve, amelyet a amikönyv.sk webáruház beszerzési áron kínál az olvasóknak ennek a megalázó, egyszersmind tanulságos afférnak a mai napig felvázolt hajszálpontos krónikája. Mondhatni a gátlástalan hatalom, az állami szinten gyakorolt bűnözés és a polgári méltóság szembenállásának kézikönyve.

Minél több szlovákiai magyar polgárnak és szabadon gondolkodó demokratának ott lesz a könyvespolcán, annál nagyobb lesz az esélye, hogy következmények nélkül soha többé ne alázhasson meg senkit a mindenkori hatalom.

Rendeld meg már most HEDVIG könyvét, kattints az amikönyv.sk-ra. Ahol alulmúlhatatlanok az árak és felülmúlhatatlan a választék.

(PR)