A világ legnagyobb természetes termál tava Magyarországon várja!

2011. április 4. - 07:50 | Régió

Kényeztetésre, felejthetetlen környezetre vágyik? Ha wellness, sportolás, túrázás, vagy csak kényeztető pihenés, akkor Hévíz a jó választás, a világ legnagyobb fürdésre alkalmas természetes termál tava, ami csupán pár óra alatt autóval is elérhető.

Hévízi fejlesztések: megújult városközpont és új wellness centrum a fürdővárosban

A több mint 200 éves fürdőkultúrával büszkélkedő kisváros teljesen megújult városközponttal várja 2011-ben a fürdőzőket.

A hévízre érkező vendégek a régi sétáló utca helyén egy teljesen felújított gyalogos övezetet találnak. Az utcákon díszburkolat, új padok és virág kompozíciók fogadják a belvárosban sétálókat. A gyalogos övezetben a gépkocsi forgalmat a minimálisra csökkentették.

A legnagyobb változás a Télifürdő előtt történt, ahol új, modern szökőkút üzemel. A vizes elemek visszaköszönnek a sétáló utca végén felújított Rózsakert komplexumban is. Az épület alsó szintjén az étterem szomszédságában ivócsarnok került kialakításra. Az ivócsarnokban lehetőség nyílik a hévízi gyógyvíz kúraszerű fogyasztására (emésztési zavarok esetén ajánlott). Az épületben emellett helyi termék bolt és multifunkciós rendezvény tér üzemel.

A belváros megújítására valamivel több, mint egymilliárd forintot fordított Hévíz, részben pályázati forrásból. A beruházás biztos, hogy megtérül, mivel nagyban hozzájárul a vendégek elégedettségéhez.

A fiatalodó város – a Tófürdő új wellness- és terápiás centruma

Az új fürdőkomplexum a fiatalabb generációk számára is vonzó, széles körű fürdő és wellness szolgáltatásokat nyújt.

A tóparti fürdő épület új wellness részlegén, finn szauna, infra szauna, gőzfürdő, jégbarlang, sóbarlang és pezsgőfürdős medencék mellett modern pihenő terek és szépészeti-, gyógyászati terápiás részlegek (hidroterápia, masszázs, szépségszalon, iszapkezelők, mozgásterápia) várják a fürdővendégeket.

A medicalwellness kúrák, szépségápolási terápiák segítenek a harmonikus, egészségtudatos életvitel kialakításában.

Az újdonságok mellett a korábban megszokott magas színvonalú turisztikai szolgáltatások és a szálláshelyek széles választéka várja a vendégeket – az elegáns szállodáktól a patinás villákon át a barátságos panzióig és magánházakig.

A változatos programkínálatban a sportolásra vagy túrázásra vágyók éppúgy megtalálják a hozzájuk illő kikapcsolódást, mint a kultúra és zene szerelmesei.

(PR)

Címkék: Hévíz