BANKRABLÁS DUNASZERDAHELYEN: Elájult a banki alkalmazott, a bankrabló meg elfutott!

2011. április 19. - 13:16 | Régió
DUNASZERDAHELY - Ki akarták rabolni a járási székhely Fő utcáján  a Volksbankot. A bankrablási kísérlet 11:40 órakor történt.

A Volksbank Fő utcán levő fiókjába fél egy körül ment be egy fehér baseball-sapkát, fekete nadrágot, szürke blézert, napszemüveget viselő, körülbelül 175 cm magas fiatalember és kezében egy fegyvernek látszó tárgyat tartva pénzt követelt az ajtó közelében levő pénztárosnőtől. A hölgy nyilván az ijedtségtől azonnal elájult, a bankrabló pedig ugyancsak megijedt, mivel zsákmány nélkül iszkolt el a bankból - tájékoztatta a Paramétert Both Péter járási rendőrkapitány.

A helyszínelés a koradélutáni órákban is folyik, a rendőrség szakértői pedig arra várnak, hogy a dunaszerdahelyi kórházba szállított banki alkalmazott olyan állapotba kerüljön az ijedtség okozta ájulás után, hogy kihallgathassák.

"Ezúton is kérjük, az esetleges szemtanúkat, segítsék munkánkat és bármilyen vonatkozó információval jelentkezzenek a helyszínen dolgozó rendőröknél vagy a rendőrkapitányságon“ – tette hozzá Both Péter.

-para-